Milli futbolcu Ozan Kabak, Dortmund maçında kırmızı kart gördü

01.11.2023 - 22:35 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 22:39

Almanya Kupası ikinci tur kaşılaşmasında Borussia Dortmund, evinde Hoffenheim’ı ağırladı. Maçı Dortmund kazanırken Ozan Kabak kırmızı kart gördü.

Milli futbolcu Ozan Kabak, Dortmund maçında kırmızı kart gördü

AJANSSPOR HABER

Almanya Kupası’nda Dortmund, Hoffenheim’ı Reus’un golüyle 1-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi. Milli futbolcumuz Ozan Kabak, 64’üncü dakikada oyuna girdi. 66’ncı dakikada sarı kart gören milli oyuncumuz, 90+4’te Donyell Malen’a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve karşılaşmadan ihraç edildi.

Dortmund’un yenilmezlik serisi devam ediyor

Borussia Dortmund, Hoffenheim galibiyetiyle yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Sarı siyahlılar, en son 19 Eylül’de Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain’e mağlup olmuştu. 14 resmi maçının 10’unu kazanan Dortmund, 3 kez berabere kaldı ve 1 kez mağlup oldu.

Hoffenheim bu sezon berabere kalmadı

Bu sezon 11 resmi maç oynayan Hoffenheim, oynadığı maçların hiçbirinde berabere kalmadı. Hoffenheim bu sezon 7 galibiyet elde etti ve 4 kez sahadan yenik ayrıldı.

Szalai Almanya’da umduğunu bulamadı

Sezon başında 12.3 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fenerbahçe’den Hoffenheim’a transfer olan Atilla Szalai, yeni takımıyla sadece 4 maça çıkabildi. Sakatlığı olmamasına rağmen 7 hafta boyunca süre bulamayan Macar stoper, en son ligdeki Frankfurt maçında 11’de başlamıştı. Borussia Dortmund ile oynanan kupa maçında da yedek kulübesinde oturan 25 yaşındaki stoper, yine süre bulamadı.

Ozan Kabak kırmızı kart gördü

66’ncı dakikada sarı kart gören milli oyuncumuz, 90+4’te Donyell Malen’a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve karşılaşmadan ihraç edildi.

Senin için hazırladığımız haberler