Galatasaray, Milli Kaleci Sinan Bolat İçin Gent'e Resmi Teklif Yaptı

26.01.2022 - 09:05 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 09:12

Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, bir süredir gündeminde olan Sinan Bolat için resmi teklif yaptı.

Galatasaray, Milli Kaleci Sinan Bolat İçin Gent'e Resmi Teklif Yaptı

10 sezondur Galatasaray forması giyen Uruguaylı file bekçisinin Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda oynanan Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 7 maçtır forma giyemezken, Muslera'nın sahalara dönüşünün ise Mart ayını bulması bekleniyor. Aslan, tecrübeli eldivenin yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından kaleci arayışlarına başlamıştı.

Çipe'nin peformansı transferi hızlandırdı

Muslera'nın yerine kalenin teslim edildiği İsmail Çipe'nin de özellikle son maçlarda üst üste hatalar yapması sarı kırmızılıların kaleci arayışında sonuca varmak için harekete geçmesine neden oldu.

Gent'e Sinan için 700 bin Euroluk teklif

Galatasaray daha listesinde yer alan eski kalecisi Sinan Bolat için Belçika kulübü Gent'e resmi teklifte bulundu. Vole'nin haberine göre sarı kırmızılar Gent'e 700 bin euro teklif etti. Transferin en kısa sürede olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Başkan Elmas 'Gomis'i açıkladı! İşte Galatasaray'ın teklifi
Habere Git

Sinan Bolat da istiyor

Futbol kariyerini altyapısını aldığı Belçika'da başarıyla sürdüren Sinan'ın, kulübü Gent'le sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 33 yaşındaki 1 numara, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor ve devre arasında bu transferin gerçekleşmesini istiyor.

2014-15 sezonunda Galatasaray'da oynamıştı

Fatih Terim döneminde A Milli Takım'da çalışan Sinan, 2014-15 sezonunda Galatasaray'da oynamıştı. Çifte kupalı şampiyonluğun geldiği Türkiye Kupası finalinde kaleyi koruyan 1988 doğumlu eldiven, tecrübesiyle güven veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler