Anadolu Efes Miami Heat'ten Ayrılan Ömer Faruk Yurtseven'in Transferi İle İlgileniyor

30.06.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 15:05

NBA'de Miami Heat forması giyen milli pivot Ömer Faruk Yurtseven takımı tarafından serbest bırakıldı. 25 yaşındaki oyuncu ile Anadolu Efes ilgileniyor.

Anadolu Efes Miami Heat'ten Ayrılan Ömer Faruk Yurtseven'in Transferi İle İlgileniyor

AJANSSPOR-HABER

Son NBA finalisti Miami Heat'in formasını terleten milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven'in sözleşmesi tamamlandı ve serbest oyuncu statüsüne geçti. 25 yaşındaki pivotun kariyerine Avrupa'da devam etme ihitmali bulunuyor.

Öncelik NBA olacak

Miami Heat'ten ayrılan oyuncunun önceliğinin NBA'de kendisine yeni bir takım bulmak olacak. Yıldız oyuncu Miami Heat'ten önce Oklahoma City Thunder'ın G-Leage'deki temsilcisi OKC Blue'nun formasını giymişti.

Anadolu Efes'in ilgisi var

Zafer Çağrı'nın haberine göre Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, 2.11'lik pivotun Avrupa'ya dönme kararı alması durumunda oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
McGregor, Miami Heat maskotunu hastanelik etti
Habere Git

Erdem Can ile daha öne Fenerbahçe'de çalıştı

Ömer Faruk Yurtseven daha önce Fenerbahçe'de oynadığı 2013-2016 sezonlarında Anadolu Efes'in yeni koçu Erdem Can ile çalışma fırsatı bulmuştu. Erdem Can o dönem Fenerbahçe'de Zeljko Obradovic'in yardımcılığını yapıyordu.

Heat forması ile 65 maça çıktı

Miami Heat formasını geçen sezon 56 maçta giyen Ömer Faruk Yurtseven, bu sezon sakatlıklar nedeniyle yalnızca 9 maçta forma giyebildi. Milli oyuncumuz bu 65 maçta; 4.8 sayı, 3.9 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler