Milli takım ile ilgili şok sözler!

18.06.2016 - 00:22 | Son Güncellenme: 18.06.2016 - 00:50

A Milli Takım hakkında Şansal Büyüka'dan flaş açıklamalar geldi.

AJANSSPOR - Türkiye'nin İspanya'ya 3-0 kaybettiği maçın ardından teknik direktr Ersun Yanal ile birlikte Lig TV'de mücadeleyi yorumlayan Şansal Büyüka, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Takımın durumuyla ilgili yorum yapan Büyüka, Milli Takım kampından çok tatsız haberler geldi. Tamamı doğru bu haberlerin. Kadroda hocasına tavır alan oyuncu var ve yanına yandaş toplamaya çalışıyor bu oyuncu. Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var. Bekleyin bir kahve içiyorum diyenler var. Fatih Terim devam edecekse, Terim bu takımın yarısını 2018 kadrosunda almayacak. Ancak ben Fatih Terim'in devam etmeyeceğini düşünüyorum" dedi.

Büyüka, "2008'de  sakat oyunculardan dolayı Topal stoperdi. 8 senede orijinal bir stoper yetiştiremiyorsak bunu sorgulamalıyız. Takımlarında oynamayan adamlarla oynanmıyor. Devşirme oyuncularla oynanmıyor" diye konuştu.

Öte yandan Şansal Büyüka, İspanya maçında taraftarın protsto ettiği kaptan Arda Turan ile ilgili de şok bir iddiada bulunarak, "Arda Turan büyük bir ihtimalle Çek maçından sonra milli Ttkımı bırakmak isteyecek" ifadesini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler