Galatasaray'da yüzler gülüyor! Derbi öncesi millilerden 3 eksik kaldı

18.11.2021 - 19:16 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 19:23

Süper Lig'de milli aranın ardından Fenerbahçe'yi ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'da Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed de takıma katıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da yüzler gülüyor! Derbi öncesi millilerden 3 eksik kaldı

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleri ile başladı. 

Savunma ve hücum varyasyonları çalışıldı

Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma yapan sarı-kırmızılılar, devam eden bölümünde iki gruba ayrılarak savunma ve hücum varyasyonları üzerine bir çalışma yaptı. Son bölümde ise yarı sahada çift kale oyun oynandı. Antrenman, soğuma hareketleri ile noktalandı.

Feghouli ile Mohamed döndü

Galatasaray'da milli takım kamplarından dönen Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed ile genç futbolcular Bartuğ Elmaz ve Kaan Arslan da antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Muslera, Yedlin ve Luyindama bekleniyor

Uruguay Milli Takımı ile Bolivya maçında yediği golle eleştirilen Fernando Muslera'nın yanı sıra, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama ise antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, hakemi kim?

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek. Nef Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi Halil Umut Meler yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler