Milot Rashica, Mathias Ross ve Hamza Akman'dan açıklamalar

19.10.2022 - 23:19 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 23:29

Galatasaray, 2. Lig Kırmızı Gruptan Kastamonuspor'u Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda 7-0 mağlup ederek eledi. Milot Rashica, Mathias Ross ve Hamza Akman açıklama yaptı

Milot Rashica, Mathias Ross ve Hamza Akman'dan açıklamalar

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray, sahasında TFF 2. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'u 7-0 yenerek tur atladı. Maçın ardından Milot Rashica ve Mathias Ross açıklama yaptı 

Daha fazlasını da yapabilirdik aslında

Milot Rashica "Çok önemli bir maçtı. Burada kazanmak önemliydi. Farkla kazanmak da güzel oldu. Daha fazlasını da yapabilirdik aslında. Güzel maçtı bizim için. İlk 11'de başlamaktan mutluyum. Golümden de mutlu oldum fakat benim için en önemlisi taraftarımızın önünde kazanmaktı."
 

Bugün çok mutlu hissediyorum

Mathias Ross "Gerçekten çok iyi hissediyorum. Büyük bir destek vardı. İyi bir maç çıkardık. Büyük bir takımda oynadığınızda forma için mücadele etmeniz gerekiyor. Bugün çok mutlu hissediyorum. Önümüzdeki maçları göreceğiz."
 
 
 

8 yaşından beri Galatasaraylıyım

Hamza Akman: "8 yaşından beri Galatasaraylıyım. Bugünlerin hayalini kuruyordum, gerçekleştirdim. İyi bir galibiyet aldık, inşallah önümüzdeki maçta da iyi bir skor alacağız. Aslında maçtan sonra babamla bir araya gelemedik. Şimdi o beni bulur."

Senin için hazırladığımız haberler