Mısır basınında flaş iddia! 'Mostafa Mohamed, Galatasaray'a bedelsiz gidebilir'

17.06.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 17:36

Galatasaray Mostafa Mohamed transferi için Zamalek'e bonservis bedeli ödeyecek mi? Mostafa Mohamed'in menajerinden transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...

Mısır basınında flaş iddia! 'Mostafa Mohamed, Galatasaray'a bedelsiz gidebilir'

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla Zamalek'ten kiraladığı ve performansıyla iz bırakan Mostafa Mohamed için Mısır basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

'Zamalek'in sözleşmesi geçersiz'

Skorer'de yer alan haberde bu iddiaya göre, Galatasaray'ın 1.5 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattığı 23 yaşındaki forvetin Zamalek ile olan sözleşmesinin geçersiz olduğu, bu sebeple sarı - kırmızılıların Mostafa Mohamed'i bonservis bedeli ödemeksizin kadrosuna katabileceği aktarıldı. 

'Mısır Futbol Federasyonu'na belgelenmedi'

Zamalek'in Mostafa Mohamed ile yaptığı sözleşmenin, Galatasaray'a gitmeden önce Mısır Futbol Federasyonu’nda belgelenmiş olması gerektiği ancak bunun yapılmadığı öne sürüldü.

Mostafa Mohamed'in menajerinden transfer açıklaması

Bu iddiaların üzerine Mostafa Mohamed'in menajeri  Ahmed Yahya açıklamalarda bulundu ve konuya netlik kazandırdı. Yahya, ''Mostafa Mohamed’in Zamalek ile olan kontratının 2022’de sona erdiğine ya da oyuncunun bonservissiz şekilde kulüpten ayrılabileceğine ilişkin iddialar doğru değil'' dedi. 

Abdurrahim Albayrak açıklama yapmıştı

Galatasaray'ın mevcut yönetimdeki 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak, Mostafa Mohamed'in geleceği hakkında açıklama yapmıştı. Albayrak, "Mohamed'in geleceğiyle ilgili herhangi bir problem yok. Bizim oyuncumuz. Galatasaray'da kalacak. Buna inanıyoruz" demişti. Sarı - kırmızılı takımın Mısırlu futbolcunun bonservisi için 4 milyon Dolar ödemesi gerekiyor.
 

Mostafa Mohamed geçen sezon kaç gol attı?

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray'da 17 maçta forma giyen Mostafa Mohamed 8 gol attı. Mohamed, Denizlispor ve Erzurumspor'a 2'şer gol atarken, Antalyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Başakşehir maçında ise 1 gol kaydetti.
  

Senin için hazırladığımız haberler