Mısır'da gündem: "Mohamed'in maçlarını yayınlayın, zengin olun"

01.03.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 15:35

Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın yeni golcüsü Mostafa Mohamed'in performansı sarı-kırmızılı taraftarları memnun ettiği kadar Mısırlı futbolseverleri de mutlu etti. Mısır basını, genç golcünün performansını manşetlere taşırken flaş bir öneri de geldi. Mostafa Mohamed'in maçlarını Mısır'da hangi kanal yayınlayacak? İşte gelişmeler ve detaylar...

Mısır'da gündem: "Mohamed'in maçlarını yayınlayın, zengin olun"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takıma geldiği günden itibaren ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiriyor. Golcü oyuncunun performansı, Mısır basınında da manşetlerde yer aldı. Ayrıca ülkede, "Mostafa Mohamed'in maçları Mısır'da yayınlansın" yorumları futbol yorumcuları ve uzmanları tarafından yapılıyor. Detaylar haberde... 

"Türk futbolunu kasıp kavurdu"

Mısır'ın günlük gazetesi Ahram, genç golcünün performansıyla ilgili olarak, 'Mostafa Mohamed Türk futbolunda yeni bir transfer gibi durmuyor. Galatasaray macerasına bomba gibi başladı ve gerçek değerini gösteriyor. 2 yıldan daha kısa bir süre önce Mısır futbolunda az tanınan bir oyuncu olan Mohamed, Galatasaray'da attığı gollerle beğeni topladı. Türk futbolunu kasıp kavurdu' denildi.

'Salah ile kıyaslanmalar başladı'

Yine arabic.rt sitesi de golcü oyuncunun, Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah ile kıyaslanmaya başladığını yazdı. Haberde, Salah'ın Basel'e gittiğimnde 6 maçta 2 gol attığını ancak; Mostafa Mohamed'in ise 5 gol kaydettiğini yazdı.

Khaled Bayoumi de Mohamed'i yorumladı

Öte yandan Mostafa Mohamed'in performansını değerlendiren isimlerden biri de futbol uzmanı ve yorumcusu Khaled Bayoumi oldu. Boyoumi'den dikkat çeken bir öneri geldi.

"Mohamed'in maçlarını yayınlayın, çok para kazanın"

Khald Bayoumi, "Herhangi bir Mısır kanalı, Galatasaray'ın maçlarını yayınlamak için harekete geçer ve yayın haklarını satın alırsa milyonlarca izleyicinin ilgisini çeker. Milyonlarca izleyicinin ilgisini çekeceği için de çok para kazanacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler