Mohamed transferini Zamalek bozmadı! Detaylar ortaya çıktı...

02.09.2021 - 10:04 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 10:31

Galatasaray'dan Bordeaux'ya transferi anda suya düşen Mostafa Mohamed ile ilgili süreç ortaya çıktı. Mohamed neden Bordeaux'ya transfer olmadı? İşte yanıtı...

Mohamed transferini Zamalek bozmadı! Detaylar ortaya çıktı...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Radamel Falcao ile yollar ayrıldı. Mostafa Mohamed ile takımda kaldı. Bordeaux'ya transfer olacağı gündeme gelen Mısırlı golcüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Ayrıntılar haberde...

Galatasaray'ın tavrı belirleyici oldu

Sabah'ın haberine göre; Mostafa Mohamed'in Bordeaux'ya transferini eski takımı Zamalek'in bozduğu konuşulsa da bu konuda Galatasaray'ın tavrı belirleyici oldu. 

Özel hayatına dikkat etmedi, Terim'in gözünden düştü

Fransa'da sağlık kontrolünden geçen Mostafa Mohamed'in Bordeaux'ya transferi son anda yattı. 11'deki formasını Diagne'ye kaptıran 23 yaşındaki forvet, özel hayatına dikkat etmeyince Fatih Terim'in gözünden düştü ve Bordeaux'ya gitme kararı aldı.

Falcao ayrıldı, Mohamed kaldı

Yönetim, Zamalek'i ikna etme noktasına geldi ancak Falcao'nun takımdan ayrılması kesinleşince Mohamed konusunda geri adım atıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bir Falcao geçti
Habere Git

Fransızlar neden vazgeçti?

7 milyon Euro'ya anlaşılan Bordeaux'dan peşin ödeme yapması istendi. Galatasaray'ın uzlaşmacı tavır sergilememesi üzerine Fransızlar, Mısırlı golcüden vazgeçti.

"Mohamed çok üzgün"

Bordeaux Başkanı Gerard Lopez'den Mohamed'in durumuyla ilgili açıklama geldi. Lopez, "Mohamed inanılmaz üzgün, bu da bize acı veriyor. Kontrolünde olmayan bir şeyin ortasında kaldı. Bize bir problem olmayacağı yönünde garanti verilmişti" demişti. 

Galatasaray'daki performansı 

Mısırlı golcü Galatasaray'daki ilk sezonunda 18 maçta 8 gol attı. Bu sezon şu ana kadar 8 maça çıkan futbolcu 264 dakika süre aldı ve 1 asist üretebildi.

Senin için hazırladığımız haberler