“Mohamed’e daha yüksek teklif gelirse…” Zamalek’ten dikkat çeken açıklama

25.02.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 14:47

Son dakika haberleri… Galatasaray’ın Zamalek’ten kiraladığı Mostafa Mohamed için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Mısır kulübünün yönetiminden İbrahim Abdullah, Galatasaray için son san satın alma tarihini ve anlaşmanın diğer detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

“Mohamed’e daha yüksek teklif gelirse…” Zamalek’ten dikkat çeken açıklama

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Galatasaray’ın devre arası Mısır ekibi Zamalek’ten satın alma opsiyonuyla 1.5 yıllığına kiraladığı Mostafa Mohamed için kulübünden önemli bir açıklama geldi. Kulüp yönetiminden İbrahim Abdullah, sarı-kırmızılıların futbolcunun bonservisini alabilmesi için son tarihi ve diğer detayları Mısır basınına aktardı. 

Bonservisi 4 milyon doları geçebilir

Ülkesinin basınına konuşan Zamalek yöneticisi, Mohamed için Galatasaray’ın belirlediği 4 milyon dolardan daha fazla teklif gelmesi durumunda; sarı-kırmızılıların daha fazla ödeme yapabileceğini belirtti. Şu ana kadar Mısırlı golcü için herhangi bir teklif yapılmazken, Galatasaray’ın Aralık ayını beklememesi gerekiyor. 

Öte yandan, Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, yıl içerisinde Mohamed’in bonservisi için Zamalek’e ödeme yapılacağını Mısır basınına açıklamıştı. 

Son tarih 31 Aralık 2021

Zamalek ekibinin Mostafa Mohamed transferine dair yapmış olduğu açıklamanın tam hali şu şekilde: “Zamalek ve Galatasaray arasında yapılan sözleşme gereği eğer Galatasaray oyuncunun bonservisini almak istiyorsa bunu 31 Aralık 2021 tarihine kadar aktif hale getirmeli. 31 Aralık 2021 tarihine kadar 4 milyon dolar ödemeleri halinde Mostafa’nın bonservisine sahip olacaklar.”

Dikkat çeken 10 gün kuralı

“Galatasaray, Mostafa Mohamed’i satın almadan bir hafta veya 10 gün önceden bunu bize bildirmek zorunda. Aralık ayının ortası gibi Galatasaray’dan geri dönüş gelmesi gerekiyor.”

Bu süreçte başka bir kulüp isterse…

“Mostafa Mohamed için başka bir kulüp teklifte bulunursa bunu Galatasaray’a ileteceğiz. Eğer teklif Galatasaray tarafına iletilirse, Türklerden bize bu teklifi mail yoluyla iletmeleri şartını da koyduk. Eğer Mohamed için 4 milyon dolardan fazla bir teklif gelirse Galatasaray tarafı 4 milyon doların yukarısında ödeyeceği rakamla oyuncunun bonservisine sahip olabilecek. Eğer Galatasaray 4 milyon dolardan fazla teklif yapmazsa oyuncu Zamalek’e geri döner ve Zamalek diğer teklifleri değerlendirir.”

Mostafa Mohamed, devre arasında katıldığı Galatasaray’da şimdiye kadar 5 maça çıkıp 4 gol attı. Galatasaray, Mostafa’yı 1,5 yıllığına kiralayabilmek için Mısır ekibi Zamalek’e 1,66 milyon Euro ödedi. 

ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN MOHAMED'İN BONSERVİSİYLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Senin için hazırladığımız haberler