Montella "Adana Demirspor, en çok anlaştığım takım"

25.09.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 25.09.2021 - 21:32

Adana Demirspor, Süper Lig'in 7. haftasında bugün Gaziantep FK'yı 4-0 mağlup etti. Maç sonu Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella değerlendirmelerde bulundu.

Montella "Adana Demirspor, en çok anlaştığım takım"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. haftasında Adana Demirspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Adana ekibi 4-0'lık skorla kazanarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Maç sonu Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

 

"Bulduklarımızı değerlendirseydik daha farklı olurdu"

İtalyan teknik adam Montella "Takım halinde oynadığımız bir maçtı. İstediğimiz gelişmeleri görüyoruz ama bazen 20 dakikadan sonra çok fazla geride görüyoruz takımı. Bunu geliştirmek istiyorız. 3. bölgede iyi pozisyonlar bulduk, bunları değerlendirsek daha da farklı olurdu. Ama 4-0 da iyi bir skor." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'un son 3 maçta 10 gol atması hakkında ise Montella, şöyle konuştu:

"İkili ilişkilerimin iyi olduğunu düşünüyorum"

"Umarım böyle olur. Keşke hep böyle devam edebilsek ama yüzdeye baktığımızda girdiğimiz pozisyonları çok fazla değerlendiremiyoruz. Bunları da değerlendirirsek daha farklı olacak. Bazen 1-0 kazandığımız maçlar da olacak. Bu takımda ikili ilişkilerimin iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesle konuşuyorum anlamaya çalışıyorum. Kariyerime bakarsam belki de en çok anlaştığım takım bu"

Senin için hazırladığımız haberler