Montella: Belhanda’ya sabretmek lazım

20.10.2021 - 21:55 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 22:01

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Yeni Malatyaspor maçından sonra eleştirilerin hedefi olan Younes Belhanda'ya sahip çıktı. İşte detaylar...

Montella: Belhanda’ya sabretmek lazım

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de oynadığı son maçta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilen Adana Demirspor’da Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, yenilginin kendilerini çok üzdüğünü fakat sahada çok da kötü bir Adana Demirspor olmadığını söyledi. 

Montella'dan Sivasspor'a övgü

Gereken dersleri çıkardıklarını ifade eden İtalyan hoca, “Bir sonraki maça odaklanmalıyız. Pazar günki maç bizi motive ediyor. Sivasspor uzun zamandır aynı hocayla çalışan ve Avrupa Ligi gören bir takım. İyi bir meydan okuma olarak görüyoruz” dedi.

'Belhanda çok yetenekli'

Son dönemde taraftarlar tarafından eleştiriler alan Belhanda hakkında da konuşan Montella, ona karşı biraz sabırlı olunması gerektiğini belirterek “Uzun zamandır dışardaydı. Çok büyük bir yeteneğe sahip. Daha iyi performans vermek için çalışıyor. En iyi yerlere geleceğine eminim” diye konuştu.

Akintola geri dönmeye hazırlanıyor

Öte yandan ligin 2’nci haftasında sakatlanan ve sahalardan uzak kalan David Akintola ise takımın gidişatının iyi olduğunu ve kendisinin de bir an önce katkı vermek için sabırsızlandığını söyledi. Sakatlandığından dolayı zor bir dönem geçirdiğini anlatan Akintola, “Bütün takım bana sonuna kadar yardımcı oluyor. Güçlü bir şekilde geri döneceğim. Çok çalışıyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler