Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Fenerbahçe Beraberliğini Değerlendirdi

02.02.2023 - 23:06 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 23:13

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Montella yayıncı kuruluşa konuştu. İşte detaylar

Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Fenerbahçe Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 22. hafta kapanış maçında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

"Çok iyi bir maç oynadık"

Maçta takımın gösterdiği performansdan memnun kalan Montella, "Genel olarak baktığınızda eğlenceli bir maç oldu. Futbolcularımı tebrik ederim, sonuna kadar denedik. Skoru tam almışken beraberlik geldi. Çok iyi bir maç oynadık. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim. Ne kadar güçlü bir kadroya sahip olduğunu gösterdi. Çok güzel bir maç olduğu için mutluyum. " dedi.

"Girer girmez damgasını vurdu"

Karşılaşmada takımın tek golünü atan Ndiaye'yle ilgili de konuşan Montella, "Ndiaye için çok mutluyum girer girmez damgasını vurdu. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Çok önemli özellikleri var. Böyle bir başlangıç yapması beni mutlu etti. Onun için çok çok mutluyum. Gelecek oyuncularla ilgili de başkanımız çalışıyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus kırmızı kart gördü
Habere Git

Belhanda penaltı kaçırdı

Öte yandan Adana Demirspor'da Younes Belhanda, 32. dakikada penaltı atışından yararlanamadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

Adana Demirspor, ikinci kez penaltı kazandı

Karşılaşmanın ilk golü ise 84. dakikada Cherif Ndiaye'den geldi. İkinci kez penaltı kazanan Adana Demirspor'da topun başına geçen yıldız oyuncu, topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 45 puanla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Adana Demirspor'un puanı ise 38 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler