Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Emre Akbaba ve Belhanda Sözleri

28.01.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 16:54

Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, Emre Akbaba ve Belhanda hakkında konuştu.

Adana Demirspor'da Vincenzo Montella'dan Emre Akbaba ve Belhanda Sözleri

Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında düşme hattından kurtulmaya çalışan Demir Grup Sivasspor, Yeni Malatya Stadı’nda konuk ettiği Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Emre Akbaba ve Belhanda hakkında sorulan soruya yanıt verdi.

"Böyle devam etmemiz lazım”

Montella, bir gazetecinin “Bundan sonra maçlarda Emre Akbaba ve Belhanda gibi iki oyun kurucuyla mı başlayacaksınız?” sorusuna, “Bizim için çok değerli futbolcular. Şu ana kadar bunu sahada gösterdiler zaten. Şunu da söylemek lazım biraz farklı pozisyonda oynuyorlar. İkisi de çok değerli oyuncular. Forvetimiz olduğunda değişikliğe gidilebilir ama şu an için yok böyle devam etmemiz lazım.” cevabını verdi.

Zorlu bir deplasman ve hava koşulunda önemli bir galibiyet aldıklarını anlatan Vincenzo Montella, şöyle devam etti:

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor deplasmanda güldü
Habere Git

"Çok çok iyi oynadığımız bir maçtı"

“Bazı eksiklerimiz vardı. Buna rağmen iyi bir oyun oynayıp galibiyet aldık, gurur verici oldu bizim için. Aslında ilk yarıda baktığınızda teknik anlamda çok çok iyi oynadığımız bir maçtı. İkinci yarıda biraz daha rekabet ortamındaki korumamız gereken performansımızı artırmamız gerektiğini düşünüyorum.

"İkinci yarıda komple başka bir maça dönüştü"

Aslında ilk yarıda biraz daha fazla gol atabilirdik. İkinci yarıda komple başka bir maça dönüştü. Konsantrasyonumuz biraz düştü. Sıkıntıya düşmeye başlamıştık ki buna rağmen 3-1’i de yakalayabilirdik. Arada giden bir skordu. Sonuna kadar getirdiğimiz bir maçtı ve galibiyeti aldık. Gurur verici bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.”

Adana Demirspor'un golleri Emre Akbaba ve Akintola'dan

Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri Emre Akbaba ve David Akintola kaydetti. Sivasspor’un tek golü Isaac Cofie’den geldi.

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 37’ye yükseltirken, Sivasspor 18 puanda kaldı.

İlgini Çekebilir
Çalımbay: "Arkadaşlara özellikle söylemiştik ama..."
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler