Real Madrid antrenmanına gitmişti! Vincenzo Montella'dan Arda Güler yorumu

08.11.2023 - 16:10 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 16:20

Real Madrid antrenmanında Carlo Ancelotti ile birlikte Arda Güler'i izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklama yaptı. Detaylar.

Real Madrid antrenmanına gitmişti! Vincenzo Montella'dan Arda Güler yorumu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella 21 Kasım'da oynanacak Galler maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan teknik adam, sakatlıktan dönen genç yıldız Arda Güler'in son durumunu takip etmek için Real Madrid antrenmanını ziyaret etti. Arda Güler'i izleyen Montella, oyuncu hakkında açıklama yaptı.

"Onun sakatlığından endişelenmiyorum"

Sky Sports'a konuşan Vincenzo Montella, "Arda Güler'in parlak bir geleceğe sahip olacağından ve mükemmel bir yetenek olduğundan emin olduğum için Madrid'de Arda Güler'i ziyaret etmeye karar verdim. Onun sakatlığından endişelenmiyorum, o bizim geleceğimiz" ifadelerini kullandı.

Ancelotti ile görüştü

Real Madrid'in çalışmalarını yerinden takip eden Vincenzo Montella, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile bir araya geldi. Montella, vatandaşı Ancelotti ile Arda Güler hakkında konuştu.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'in yıldızından Arda Güler'e övgü dolu sözler!
Habere Git

İlk kez kadroya girdi, şans bulamadı

Sakatlığını atlatan Arda Güler, Real Madrid - Rayo Vallecano maçında ilk kez kadroya alındı. Fakat genç oyuncu, 0-0 sona eren maçta Carlo Ancelotti'den şans bulamadı.

Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele eden Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilese de gruptan lider çıkmak istiyor. Ay-Yıldızlılar, grubun son maçında Galler'e konuk oluyor. Galler ile Türkiye arasındaki EURO 2024 Eleme maçı 21 Kasım Salı günü, saat 22.45'te başlayacak. Karşılaşma Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler