Vincenzo Montella'dan Mutlusu Yok!

25.12.2022 - 16:57 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 17:02

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenen Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonrası konuştu. Detaylar.

Vincenzo Montella'dan Mutlusu Yok!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 15. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Adana Demirspor'a 3 puanı getiren golleri 11 ve 43. dakikada Emre Akbaba kaydetti. Bu sezon 15 maçta sahaya çıkan orta saha oyuncusu 2 gol ve 1 asist ile oynuyor.

Fatih Karagümrük'ün tek golünü ise 19. dakikada Fabio Borini attı.

"Takımın performansından çok memnunum"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ”Zorlu bir maçta, çok mutlu olduğum bir galibiyet aldık. Aslında maçı tam istediğimiz gibi bitiremedik. Takımın performansından çok memnunum. 

"72 saat bile geçmeden tekrar bir maça çıktık"

Sonuna kadar skoru korumayı başardılar. Takvime baktığımızda 72 saat bile geçmeden tekrar bir maça çıktık. Rakipten 40 dakika fazla oynayarak maça çıkmak zorunda kaldık. Zor şartlar altında galip gelmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Adana Demirspor'un rakibi Beşiktaş

Öte yandan, Adana Demirspor Süper Lig'in 16. haftasında 29 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Adana Demirspor ligde topladığı 27 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler