Morutan, Galatasaray'a doğru! Başkan Becali, Terim’e seslendi

17.08.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 20:39

Son dakika transfer haberleri… Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, takımın oyuncularından Morutan’ı Galatasaray’a önerdi. İşte detaylar…

Morutan, Galatasaray'a doğru! Başkan Becali, Terim’e seslendi

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray’la Steaua Bükreş arasında yılan hikayesine dönen Olimpiu Morutan, performansından ötürü takımın başkanını endişelendirdi. Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, Fatih Terim’e seslenerek artık “Morutan için 10 milyon Euro” istemediğini söyledi. İşte, Başkan Becali’nin açıklamaları…

Becali: “Geçmişte olanlar hataydı…”

Olimpiu Morutan’ın fiyatını kırdığını belirten Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali, Rumen basınına verdiği demeçte: “Daha önce yaptığımız müzakerelerde yanılmışım. Fatih Terim'e söyleyin, Morutan için 3 milyon Euro istiyorum. Daha önce 10 istemiştim, bu doğru ama şimdi 3 istiyorum. Geçmişte olanlar hataydı. 3-4 maçtır çok kötü oynuyor. Onun bedeli artık bu" ifadelerini kullandı.

Başkan Elmas: "Transfere zorlama oyununa gelmeyeceğiz..."

Morutan transferinin takımın gündeminde olmadığını vurgulayan Burak Elmas, TFF’nin Yaz Semineri etkinliğinde şöyle konuşmuştu:

 

“Bu sadece Morutan’la ilgili değil. Birçok oyuncuyla ilgili menajer bazlı pazarlama aktiviteleri yapılıyor. Cumartesi gecesi geç saatlere kadar Fatih Terim’le birlikteydik. Hiçbir görüşme olmadı. Resmi teklif de yapmadık. Bakın bu menajerlerin, özellikle bazı menajerlerin yaratmaya çalıştıkları transfere zorlama oyununa gelmeyeceğiz. Her kulüple konuşacak lisanımız var. Morutan’la ilgili resmi görüşme veya yazışma olmadı. Hatta şunu da söyleyeyim, olmayacak"

Terim: “Çok iyi bir oyuncu…”

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Olimpiu Morutan sorusuna şu cevabı vermişti:

 

“Morutan’a gelince. Çok iyi bir oyuncu. Çok beğendiğim bir oyuncu. Diyor ya, “Zayıf oynuyorum da beni alsınlar…” Makul bir paraya hayır demezler galiba. Başkanımızla konuşmadım henüz. Zevk verecek oyunculardan bir tanesi. O zevki abileri verdi. Hagi ve Popescu… Veya aklınıza kim gelirse. Gelişeceğini de düşünüyorum. Ben de onu beğeniyorum.”

Olimpiu Morutan, bu yıl çıktığı 7 maçta sadece 1 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler