PAOK, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

15.06.2022 - 18:14 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 18:25

Yunanistan'ın PAOK takımı, Galatasaray'da forma giyen Olimpiu Morutan'ı transfer etmek istiyor. PAOK'un transfer teklifi yapmaya hazırlandığı belirtildi.

PAOK, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı Transfer Etmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk hedefinden uzakta kalan Galatasaray, yeni dönemin hazırlıklarına başladı. Burak Elmas'ın ardından başkanlığa gelen Dursun Özbek, kadroyu güçlendirmek için harekete geçerken, geçtiğimiz sezon transfer edilen Olimpiu Morutan hakkında bir gelişme yaşandı.

PAOK Morutan'ı transfer etmek istiyor

Komşu ülke Yunanistan'ın spor basını, PAOK'un Olimpiu Morutan'la ilgilendiğini yazdı. Haberlere göre PAOK, Galatasaray'a Rumen oyuncu için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş'e bonservisi için 4.10 milyon Euro ödenerek kadroya katılan Olimpiu Morutan, yalnızca 18'i ilk 11'de olmak üzere toplam 40 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırmış, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermişti.

İlgini Çekebilir
Transferde dev derbi! Yeniden karşı karşıyalar
Habere Git

Yunus'un yerine alınan Morutan tartışıldı

Öte yandan Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan ve yeri Morutan ile doldurulmak istenen Yunus Akgün ise Şimşekler'de yaşadığı çıkış ile adından söz ettirdi. 39 maçta 9 gol atan 21 yaşındaki kanat oyuncusu 17 defa da asist yaptı. Yunus Akgün'ün başarılı performansı, yerine kadroya dahil edilen Morutan'ın tartışılmasına neden oldu.

Senin için hazırladığımız haberler