Morutan, PAOK'a Transfer Olacak Mı? Razvan Lucescu Resmen Açıkladı

17.06.2022 - 14:07 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 14:10

Galatasaray'da son dakika transfer haberi: Cimbom'un Rumen yıldızı Olimpiu Morutan'la Yunan takımlarından PAOK'un ilgilendiği iddia edildi. Morutan'ın transferi hakkında PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Morutan, PAOK'a Transfer Olacak Mı? Razvan Lucescu Resmen Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon öncesinde Romanya Ligi takımı FCSB'den 4.1 milyon Euro bonservis ücretiyle kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın PAOK'a transfer olacağı iddia edilmişti. 

PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, Morutan hakkında açıklama geldi.

"Morutan hakkında konuşmamız olmadı"

Razvan Lucescu, "Morutan hakkında yönetimle veya Sportif Direktör Boto ile bir konuşmamız olmadı. PAOK yöneticileri ve başkan ile toplantı yaptım fakat bu strateji ve gelecek planları ile ilgiliydi. Sözleşmesi sona eren oyuncuların kalıp kalmamasına dair konuştuk ve takım için sorunları tartıştık. Stratejiyi birlikte yaptık. Sportif Direktör transferden sorumlu; ne istediğimi, ihtiyaçlarımı ve felsefemizi biliyor. Bana oyuncu öneriyor ve kararı birlikte alıyoruz" dedi.

32 maçta 3 gol, 3 asist 

Galatasaray ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Rumen sağ kanat bu sezon Aslan'da 32 maçta 3 gol ile 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler