(YAZILI ÖZET) Nantes- Marsilya maç sonucu: 1-1

01.09.2023 - 23:34 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 23:42

Fransa Ligi 4. haftasında Nantes kendi sahasında konuk ettiği Marsilya ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Mostafa Mohamed gol atma başarısı gösterdi. Özet ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Nantes- Marsilya maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR HABER

Fransa Lig 1'de Mostafa Mohamed esmeye devam ediyor. Ligin 4. haftasında Nantes, kendi sahasında konuk ettiği Marsilya ile 1-1 berabere kaldı. 

Sarr ilk golü attı

Marsilya, deplasmanda maça iyi başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 4. dakikasında 25 yaşındaki İsmaila Sarr, attığı golle Tudor'un takımını 1-0 öne geçirdi.

Nantes kızardı

Zorlu karşılaşmada erken gol yiyen Nantes, bu sefer erken kırmızı kart yedi. Karşılaşmanın 9. dakikasında Nantes'in oyuncusu Menadjou, direkt kırmızı kart yiyerek oyun dışanda kaldı. Nantes, 81 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

İlgini Çekebilir
Mostafa Mohamed'e Premier Lig'den talip: Bonservis...
Habere Git

Mostafa Mohamed esmeye devam ediyor

Sezon başında Galatasaray'dan bonservisi ile Fransız ekibi Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed, karşılaşmanın 39. dakikasında attığı golle beraberliği getirdi. Golcü oyuncu bu sezon çıktığı 4 maçta da gol atmasını başardı.

Gol krallığında zirvede

Mostafa Mohamed, bu sezon Fransa Lig 1'de çıktığı 4 maçta 4 gol atmasını başardı. Genç oyuncu attığı 4 golle Fransa Ligi'nde gol krallığı listesinde birinci sıraya yükseldi.

Maç 1-1 sona erdi

Nantes, oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi tamamladığı maçta puan almasını başardı. Marsilya, ikinci yarı yaptığı ataklardan gol bulamayınca maç 1-1 beraberlikle sona erdi. İki ekipte 1'er puan alarak sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler