Antoine Kombouare: "Mostafa Mohamed’in Pes Etmesini İstemiyorum"

13.03.2023 - 14:30 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 14:40

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, Galatasaray'dan transfer edilen ve maçlarda sonradan oyuna giren Mostafa Mohamed'in durumu hakkında açıklama yaptı.

 Antoine Kombouare: "Mostafa Mohamed’in Pes Etmesini İstemiyorum"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1 27. hafta mücadelesinde Nantes, Mostafa Mohamed'in sonradan oyuna girip gol attığı karşılaşmada Nice ile sahasında 2-2 berabere kaldı.

Nantes'ın gollerini 31. dakikada Moussa Sissoko ve 88. dakikada Mostafa Mohamed kaydetti.

Nice'in 2. golü Ndayishimiye'den

Nice'in gollerini ise 5. dakikada Terem Moffi ve 71. dakikada Youssouf Ndayishimiye attı. Başakşehir'den Nice'e 1.15 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle transfer olan Ndayishimiye, Fransız kulübünde ilk golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Guardiola beğenmişti, Süper Lig takımı bonservisini alıyor
Habere Git

Mostafa Mohamed sonradan oyuna girdi, golünü attı

Nantes'ta ikinci yarı oyuna giren ve 88. dakikada golünü atarak takımına 1 puan kazandıran Mostafa Mohamed, bu sezon forma giydiği 40 maçta 9 gol ve 5 asist kaydetti. 

Bilindiği üzere Fransız ekibi, Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamıştı. Yapılan anlaşmaya göre, Nantes'ın Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanması durumunda sarı-kırmızılı kulübe 5.750.000 Euro bonservis bedeli ödeme yapacak.

Kombouare'den Mostafa Mohamed açıklaması

Öte yandan, Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, Mostafa Mohamed'in neden sürekli olarak sonradan oyuna girdiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus suskunluğunu bozdu: "Ayrılığı..."
Habere Git

"Mohamed yedek başlıyor, çünkü sportif tercihler yapıyorum"

Ligue 1 Türkçe sayfasının derlediği habere göre Kombouare, "Mohamed yedek başlıyor, çünkü sportif tercihler yapıyorum. Ganago ve Delort gibi isimler kendisinin önünde. Mohamed’in pes etmesini istemiyorum, ben de onu bırakmıyorum çünkü ona inanıyorum. Sonradan da olsa her maçı oynuyor" ifadelerini kullandı.

Moussa Sissoko: "Attığı gol onun kazanma hırsını yansıtıyor"

Ocak ayından bu yana sadece 4 maça ilk 11'de başlayan Mostafa Mohamed ile ilgili takım arkadaşı Moussa Sissoko da açıklamalarda bulundu.

Sissoko, "Mostafa Mohamed de her oyuncu gibi elbette bu durumdan memnun değil. Fakat çok istekli ve antrenman dahil bunu hep gösteriyor. Attığı gol onun kazanma hırsını yansıtıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler