Transfer | Mostafa Mohamed, Galatasaray'dan Nantes'e Kiralandı

21.07.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 21.07.2022 - 22:52

Galatasaray, golcü oyuncusu Mostafa Mohamed'in Nantes'e kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu. İki kulüp tarafından da resmi açıklama yapıldı.

Transfer | Mostafa Mohamed, Galatasaray'dan Nantes'e Kiralandı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'i kiralık olarak Nantes'e gönderdi. Sarı-Kırmızılılar, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan duyuruda, "Profesyonel futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla'nın geçici transferi konusunda Football Club de Nantes ile anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Anlaşmanın detayları

Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla kadrosuna dahil eden Nantes, Galatasaray'a kiralama bedeli olarak 250 bin Euro ödeyecek. Fransız kulüp, 15 Haziran 2023'e kadar satın alma opsiyonunu kullanma kararı alması durumunda Sarı-Kırmızılılar'a 5,75 milyon Euro bonservis bedeli verecek.

Mostafa Mohamed'den veda mesajı

Mısırlı futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sarı-Kırmızılı camiaya veda etti. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Göstermis oldugunuz destek, saygı her şey için evimdeymiş gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederim taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada olmak benim icin büyük bir onurdu. Bu sezon ben kiralık olarak başka bir takımda oynayacağım. Sizin için en iyisini diliyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle"

Senin için hazırladığımız haberler