'Galatasaraylı Mostafa Mohamed Zamalek'e geri dönebilir'

25.09.2021 - 23:35 | Son Güncellenme: 26.09.2021 - 00:31

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed için ülkesi Mısır'dan dikkat çekici bir açıklama geldi. İşte detaylar...

'Galatasaraylı Mostafa Mohamed Zamalek'e geri dönebilir'

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed'in geleceği konuşulmaya devam ediyor. Golcü futbolcu hakkında Mısır'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Zamalek Başkan Yardımcısı El-Etreby, Mohamed'in sezon sonuna kadar ülkesine dönebileceğini söyledi.  

Galatasaray yıl sonuna kadar opsiyonu kullanmalı

Sabah'ın haberine göre, ülkesinde OnTime Sport Tv'ye konuşan Mısırlı yönetici, "Galatasaray oyuncunun bonservisini almak istiyorsa aralık ayının sonuna kadar opsiyonu kullanmak zorunda ve sezon sonuna kadar tüm ücreti ödemesi gerek" dedi.

'Galatasaray henüz bir şey göndermedi'

El-Etreby şöyle devam etti: "Mostafa Mohamed'in kalıcı transferi için son gün Galatasaray'dan talep aldık. Reddetme hakkımız bile yok. Ancak günün sonuna kadar hiçbir şey göndermediler. Eğer Galatasaray, Mohamed'i istemezse sezon bitmeden oyuncunun geri dönüşü için Türk kulübüyle iletişime geçeceğiz."

Bordeaux'ya transferi son anda yattı

23 yaşındaki santrfor transferin son günü Bordeaux'nun kapısından dönmüştü. Fransız ekibiyle anlaşan Mısırlı golcü, Zamalek'in bu hamleye izin vermemesi nedeniyle Galatasaray'da kalmıştı. 

Mostafa Mohamed'in henüz golü yok

Geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 17 maçta 9 gol kaydeden Mostafa Mohamed bu sezon performansını çok uzağında. Şu ana kadar sarı-kırmızılı takımla ligde ve Avrupa'da toplam 10 karşılaşömaya çıkan Mısırlı henüz golle tanışamadı. 

Fatih Terim de performansından şikayetçi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Mostafa Mohamed'i eleştirmiş ve geçen sezonu arattığını dile getirmişti. Terim, Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmamam konusunda göstereceği performansın belirleyici olduğunu söylemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler