Transfer | M'Baye Niang, Bordeaux'ya imza attı

24.09.2021 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.09.2021 - 17:24

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından FC Girondins de Bordeaux, Rennes forması giyen M'Baye Niang ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Transfer | M'Baye Niang, Bordeaux'ya imza attı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden FC Girondins de Bordeaux, Rennes forması giyen M'Baye Niang ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Mostafa Mohamed'i istemişlerdi

Bilindiği üzere Fransız ekibi, Galatasaray forması giyen Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'i kadrosuna katmak istemiş ancak sarı-kırmızılı takım ile Zamalek arasında yaşanan bir problemden dolayı transfer gerçekleşmemişti. 

"Galatasaray ile Zamalek arasında bir problem oldu"

Mostafa Mohamed de transfer süreciyle ilgili, "Bordeaux'ya imza atmak için Fransa'ya gittim. Sağlık muayenesinden geçtim. Ancak son anda transferim gerçekleşmedi. Galatasaray ile Zamalek arasında bir problem oldu ve Bordeaux'ya transferim gerçekleşmedi. Şu anda mevcut sezonun sonuna kadar Galatasaray ile devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin gündemindeydi

Ayrıca, Senegalli golcü oyuncu Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alıyor. Rennes ile 92 maça çıkan 26 yaşındaki golcü oyuncu, 30 gol ve 9 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler