"Mostafa Mohamed'i transfer etmiyoruz"

30.08.2021 - 16:10 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 16:22

Galatasaray transfer haberi... Hollanda ekibi PSV Eindoven, Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in transfer edileceği haberlerine yanıt verdi. İşte gelişmeler ve detaylar...

"Mostafa Mohamed'i transfer etmiyoruz"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Galatasaray'a Zamalek'ten transfer olduktan sonra başarılı bir performans sergileyen ancak; daha sonra formasını Mbaye Diagne'ye kaptıran Mostafa Mohamed ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ın Mısırlı golcüyü transfer etmek istediği gündeme gelmişti. PSV, forvet transferinde rotayı başka bir oyuncuya kırmış görünüyor. Detaylar haberde...

Fransız basını: PSV, Mostafa Mohamed'i istiyor

Fransız gazetecilerden Loic Tanzi, Hollanda ekibi PSV'nin Mısırlı golcüyü transfer etmek istediğini iddia etmişti. Her ne kadar ekonomik açıdan PSV rahat olsa da teknik direktör Roger Schmidt'in felsefesine uygun bir isim aranıyor. Bu konuda PSV'nin transferde yetkili isimlerine gerekli rapor sunuldu.

PSV gözlemcisi: Mohamed transfer listesinde değil

Hollanda basınında yer alan haberlere göre; PSV'nin listesindeki tek isim Galatasaray'da oynayan Mostafa Mohamed değil. Ayrıca PSV'nin gözlemcisi Rik Elfrink de Hollanda ekibinin transfer listesinde şu an için Mostafa Mohamed'in olmadığını paylaştı.

Mohamed'in Galatasaray performansı 

Mısırlı golcü, Galatasaray'da geçen sezon 18 maçta 9 gol attı. Mohamed bu sezon ise 7 maçta 1 asist yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mostafa Mohamed'in performansının yükselmesini bekliyor. Eğer beklenen seviyeye gelmezse Mostafa Mohamed'in Galatasaray'da kalma ihtimali de sıfırlanabilir!

PSV'nin listesinde peki kim var? 

Transferde yelpazeyi geniş tutan PSV, Benfica'nın futbolcusu olan ve geçen sezon Tottenham'da oynayan Carlos Vinicius'u istiyor. Tottenham'da kiralık oynayan futbolcu geçen sezon 22 maçta 10 gol 3 asist üretmişti. Ancak yine de Tottenham, oyuncu için belirlenen 45 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanmadı. Benfica'da ise futbolcu Jorge Jesus'un planları arasında yok. Yani; PSV'ye oyuncunun sıcak bakma ihtimali yüksek görünüyor.

Luuk de Jong'u da transfer etmiyorlar

Mergim Berisha, Luuk de Jong ve Mostafa Mohamed, PSV adına öne çıkan isimler olarak görünüyordu. PSV'nin teknik patronu Roger Schmidt, Luuk de Jong konusunda net bir açıklama yaptı ve "Luuk de Jong PSV'ye gelmiyor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler