Mostafa Mohamed'in sakatlığı kaç hafta sürer?

27.06.2021 - 20:44 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 16:11

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Mısırlı forvet oyuncusu Mostafa Mohamed, Dinamo Bükreş maçında sakatlandı. Peki, kaç hafta sahalardan uzak kalacak? İşte cevabı...

Mostafa Mohamed'in sakatlığı kaç hafta sürer?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

 

Galatasaray'da geçen sezonun ortasında transfer edilen ve sarı-kırmızılı kariyerine muhteşem bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed, gelecek sezonda da Cimbom'un en büyük gol umudu.

 

Galatasaray'ın yeni sezon çalışmalarına yeni katılan ve bugünkü hazırlık maçında da ilk 11'de kendine yer bulan Mısırlı yıldız, karşılaşmanın ilk bölümünde sıkıntılı bir pozisyon yaşadı. Dinoma Bükreş ile oynanan karşılaşmada rakibiyle çarpışan ve dizinden sakatlanan Mostafa Mohamed'den ilk gelen bilgilere göre sakatlık uzmanı Aytekin Yılmaz, Ajansspor'a oyuncunun durumunu değerlendirdi.

Kemik ödemi 5 haftayı bulabilir

Mostafa Mohamed ile ilgili gelen bilgiler sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, MR'da sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama olduğu yönünde. Bu çerçevede değerlendirme yapan Aytekin Yılmaz, "İki haftada da iyileşebilir fakat kemik ödemi ödemi 5 haftayı bulabiliyor, bu tür sakatlıklar 4-5 hafta" şeklinde konuştu. Mostafa Mohamed'in bağlarında da ödem şüphesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler