Mourinho ''Bu sadece üç puanlık bir maç ve ben onu alacağım''

11.10.2017 - 16:36 | Son Güncellenme: 11.10.2017 - 16:36

AJANSSPOR - Jose Mourinho  haftasonu oynayacakları Liverpool deplasmanı öncesinde İngiliz basınına değerlendirmelerde bulundu:

‘’Liverpool maçı sadece bir maç’’

Manchester Unıted menajeri Jose Mourinho  Liverpool maçı ligdeki diğer maçlar gibi bir maç.

Anfield her zaman kulübün tarihinde yer almış ve Liverpool ve Manchester United gibi ezeli rakipler arasında sık sık gergin bir ilişkilerin olduğu bir yerdir.Ancak,Mourinho Kırmızılar olarak(M.United) adımızı üst yerlere çıkarmayı amaçladığımız zorluklardan sadece biri olarak Anfield’i görüyor.

Liverpool’un amacı üç puanı almaktır.Rakip takım oyuncusu bana söyledi.’’Bu maç bizim için kupa finali gibi bir maç ‘’ dedi.

‘’Bence iyi bir takımız.Bazı insanların söylediği gibi zirvedeki beş takımdan biri ile oynamadınız diyebilirsiniz  ama geçen sezon West Ham’ı ve Everton’ı evimizde yenememiştik.’’

Büyük menajer isen,büyük kulüp isen ve büyük oyuncu isen her maç  önemlidir.Bazı maçları kupa finali gibi görüp bazılarını farklı maç olarak göremezsin.Benim için her maç kupa finalidir ve ben her zaman böyle yaparım.

Bu maç sadece bir üç puan dört puan değil.Bu maçın üç puandan daha büyük anlamı yok.Bazı zamanlar berabere kalabilir hatta bazı zamanlar kaybedebilirsiniz.Bu çok önemli değildir.Dediğim gibi bu üç puanlık bir maç ve ben onu alacağım.

Herhangi bir baskı ve duygu içinde olmaksızın iyi oynamalıyız.Ben bunu her zaman profesyonel bir şekilde yapmak zorundayım.En doğru  doğru şey oyuncularımı Liverpool maçına hazırlamak.

Anfield’a gitmeyi seviyor muyum?Evet. Liverpool’a karşı oynamayı seviyor muyum?Evet.Mükemmel statları  ve en iyi rakipleri seviyorum.Ancak hazırlık farklı olmaz.Bu sadece bir maç.

Matic ve Lukaku Uluslarası milli maç arasında takımlarında goller atarak geri döndüler.Bu hafta Jurgen Klopp’a karşı mücadele edecekler.

İyi bir maç kontrolü ve dengesi olan takımız.Bence Matic bunun için önemlidir.Bizim gollerimize önemli katkı sağlıyor ve tabii  ki de bizim 9 numaralı golcümüz Lukaku çok güçlü bir forvet.

YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler