Mourinho'nun gözü İsviçreli yıldızda

05.07.2018 - 17:00 | Son Güncellenme: 05.07.2018 - 17:00

Manchester United, teknik direktör Jose Mourinho'nun bir süredir ilgilendiği Xherdan Shaqiri'yi 12 milyon avroluk bir teklifle takıma katmaya hazırlanıyor. Shaqiri de bu yaz küme düşen Stoke City'den ayrılmak istediğini ve yeni takımının Premier Lig'den olacağını belirtmişti.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'da menajer Jose Mourinho'nun bir süredir ilgilendiği Xherdan  Shaqiri için girişimler başladı. United, yıldız ismi 12 milyon avroluk bir teklifle takıma katmaya hazırlanıyor. Shaqiri  de bu yaz küme düşen Stoke City'den ayrılmak istediğini ve yeni takımının Premier Lig'den olacağını belirtmişti.

Mourinho'nun gözü Shaqiri'de

Shaqiri, İsviçre Milli Takımı ile Son 16 Turu'nda elendiği Dünya Kupası'nda takımına 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik  katkıda bulundu. Mourinho, Rusya'daki turnuvada göz dolduran performansıyla dikkat çeken İsviçreli oyuncuyu yakından takip ettiğini ve oyuncunun performansından etkilendiğini yakınlarına aktardı.

Shaqiri'nin performansı

26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 38 maçta 8 gol ve 7 asistlik istatistik yakalamıştı. Stoke City  ise sezonu 19. bitirerek küme düşmüştü. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler