Mourinho’nun takımında görmek istediği Türk futbolcu!

05.05.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 17:09

İtalyan basını Leicester City’de kiralık oynayan Cengiz Ünder’in önümüzdeki sezon Roma’ya dönüp, Jose Mourinho’nun ekibinde önemli rol alacağını yazdı.

Mourinho’nun takımında görmek istediği Türk futbolcu!

AJANSSPOR-HABER

 

Tottenham’dan ayrıldıktan sonra sürpriz biçimde Roma ile anlaşan Jose Mourinho’nun kafasındaki kadro şekillenmeye başladı. İtalyan basını, Portekizli teknik adamın hem takımda tutacağı isimleri hem de transferini düşündüğü futbolcuları açıkladı.

Cengiz Ünder seneye nerede oynayacak? 

Başkent ekibinde teknik direktörlüğe Mourinho’nun gelmesi ile Cengiz Ünder'in İtalyan kulübündeki geleceği de merak konusu olmuştu. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre milli futbolcumuz, sezon sonu kiralık olarak oynadığı Leicester City'den Roma'ya geri dönecek. 

Mourinho'nun bankoları belli oldu

Cengiz'in, dünyaca ünlü teknik adamın takımında önemli roller alması bekleniyor. Türk oyuncu dışında Zaniolo, Pellegrini ve Mkhitaryan'ın da Mourinho'nun kadrosunda tercih edeceği isimler olacağı belirtildi.

Roma'nın transfer edeceği isimler

Haberde 58 yaşındaki tecrübeli teknik adamın transfer listesi de verildi. Buna göre kaleye takviye düşünen Portekizli hocanın gündeminde vatandaşları olan Wolverhampton’dan Rui Patricio ile Olimpiakos'lu Jose Sa var. Mourinho'nun ayrıca, Tottenham'dan eski öğrencileri Eric Dier ve Pierre Emile Hojbjerg'i takıma dahil edebileceği ileri sürüldü.

Cengiz İngiltere'de umduğunu bulamadı

İngiliz ekibi Leicester City'de Roma'daki performansına ulaşamayan Cengiz Ünder, sadece 9 Premier Lig maçında şans bulurken, 2 asiste imza attı. Milli futbolcumuz İngiliz ekibinin formasıyla UEFA Avrupa Ligi ve Federasyon Kupası'nda birer gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler