Müfit Erkasap: "Galatasaraylı futbolcular maçı dünden itibaren yaşıyorlar"

14.02.2019 - 21:07 | Son Güncellenme: 14.02.2019 - 21:07

Galatasaray'da Fatih Terim'in kader arkadaşlığını yapan ve kulübün kazandığı en büyük başarıda, UEFA Kupası, pay sahibi olan teknik direktör Müfit Erkasap, Benfica maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

FUTBOLCULAR DÜNDEN İTİBAREN MAÇI YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erkasap, "Dün akşam Fatih hoca ile konuştuk. Hoca bu tür maçlarda sabaha kadar uyumaz. Sürekli yapacaklarını ve rakibi düşünür. Hocanın Benfica'ya karşı çok ince planları var. Oyuncuları müthiş konsantre etti. Tüm futbolcular dünden itibaren maçı yaşamaya başladılar. Bu akşam taraftarlar çok konsantre bir takım izleyecekler. Ben gol yemeden iki farklı galip geleceğimize inanıyorum. Galatasaray bu maça çok iyi hazırlandı" dedi.

FATİH TERİM'İN İNCE MESAJLARI

Fatih Terim'in "Rakip çok iyi bir takım, bizim karşılaştığımız Porto'dan bile iyi seviyedeler" sözü için ise "Fatih hocanın her zaman bir mesajı vardı. Hep etkili ve yerini bulan mesajlar. Bu mesaj içeriye yönelik bir mesaj. Futbolculara dikkâtli olun, potansiyelinizi maksimum kullanın, hatta potansiyelinizin üzerine çıkın diyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler