Dünya devi Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan'ı izlemeye geliyor

13.01.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 10:42

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Siyah beyazlı formayla çıktığı ilk lig maçında golünü atan Emirhan İlkhan Avrupa'nın da dikkatini çekti. Dünya devi izlemeye geliyor...

Dünya devi Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan'ı izlemeye geliyor

İlk kez siyah beyazlı formayı giydiği Antalyaspor ile oynanan Süper Kupa maçının ardından Süper Lig'de ilk maçına Çaykur Rizespor karşısında çıkan Emirhan İlkhan attığı gol ve performansıyla devlerin radarına girdi.

Barcelona Emirhan'ı listesine aldı

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; İspanyol devi Barcelona'nın, 17 yaşındaki futbolcunun peşine düştüğü iddia edildi. Beşiktaş'ın yeni yıldız adayının yükselişi Barcelona'nın da gözünden kaçmadı. Yeni bir yapılanma içinde olan ve Avrupa'daki genç yetenekleri birer birer kadrosuna katmaya hazırlanan Katalan devi, Emirhan İlkhan'a da listesine eklediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gündemindeydi! İşte Diego Godin'in yeni takımı...
Habere Git

Emre Demir'i transfer eden Barça, Emirhan'ı izletecek

Son olarak Kayserispor'dan 17 yaşındaki Emre Demir'le sözleşme imzalayan Barcelona, Emirhan hakkında rapor hazırlatmak için futbolcu izleme heyetine görev verdi. 

Beşiktaş'ta Muhammed Demir endişesi!

Katalan devinin bu ilgisi siyah-beyazlıları tedirgin etmiş durumda. Ancak Beşiktaşlı yöneticiler, Emirhan'ın da 'Yerli Messi' olarak lanse edilen ve Barcelona'nın takibine girdikten sonra kariyerinde büyük bir düşüşü yaşayan Muhammed Demir gibi olmaması için harekete geçti.

Karaman'dan formayı kaptı

Beşiktaş'ta sezon başında bonservissiz olarak kadroya dahil edilen ancak performansıyla siyah beyazlı taraftarların tepkisini toplayan Kenan formasını kaybediyor. Orijinal bölgesi merkez orta saha olmasına rağmen Süper Kupa'da yerine girdiği Kenan'ın bölgesinde etkili olan Emirhan'ın artık sağ kanatta ilk 11'de maçlara başlaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler