Galatasaray NEF - Fenerbahçe Beko: 91-97 (Maç Sonucu - Özet)

27.11.2022 - 22:08 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 23:10

Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef derbisinde 97-91 kazandı ve zirve takibini sürdürdü. İşte maç sonucu, periyotlar ve maç özeti.

Galatasaray NEF - Fenerbahçe Beko: 91-97 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftası dev derbiye sahne oldu. Galatasaray Nef ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan zorlu mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe Beko, 97-91 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe namağlup devam etti

Geride kalan 7 maçta 7 galibiyet alan Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yoluna namağlup şekilde devam etti. 1 maç eksiği bulunan Sarı-Lacivertliler, 14 puan ile Türk Telekom'un ardından ikinci sıraya yerleşti. Galatasaray Nef ise 8 maçta 3 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak, 10 puan ile 13. sırada kaldı.

Erden Timur, Okan Buruk ve futbolcular derbide

Galatasaray Futbol Takımı, teknik direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur Fenerbahçe'ye karşı oynanan dev derbiyi parkeden takip etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi çılgına çeviren olay! Galatasaray kaptanı...
Habere Git

Fenerbahçe iyi başladı, Galatasaray durdurdu

Galatasaray Nef deplasmanında maça iyi başlayan taraf olan Fenerbahçe Beko, ilk seti 31-23 kazandı. Rakibini ikinci çeyrekte durdurmayı başaran ev sahibi ekip, bu bölümde üstünlüğü eline aldı.

Galatasaray Nef, maçın ikinci çeyreğini 28-15 önde tamamladı. Kıyasıya mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılar, soyunma odasına 4 sayı önde girdi.

İkinci yarı Sarı-Lacivert

Dev derbinin ikinci yarısına iyi giren Fenerbahçe Beko, Wilbekin, Nigel Heyes ve Calathes gibi yıldızlarının öne çıkması ile etkili olmayı başardı. Üçüncü çeyreği 26-19 geçen Sarı-Lacivertliler, son periyodu da 25-21 kazandı.

İlgini Çekebilir
Durduramıyorlar! Potanın Perileri tam gaz
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler