M.United kazandı, Ronaldo ve Rangnick tarihe geçti

11.12.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 23:42

Premier Lig'de Manchester United, Ozan Kabak'ın da oynadığı Norwich City'yi 1-0 yendi. Hem golü atan Cristiano Ronaldo hem de Ralf Rangnick yeni unvanların sahibi oldu.

M.United kazandı, Ronaldo ve Rangnick tarihe geçti

AJANSSPOR-HABER

Manchester United, yeni teknik direktörü Ralf Rangnick'le Premier Lig'de çıktığı ikinci maçında Norwich'i 1-0 mağlup etti. Rakibi ile deplasmanda karşılaşan Kırmızı Şeytanlar'ın tek golünü 75. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo attı.

Ozan Kabak, De Gea'yı geçemedi

Bu galibiyetle puanını 27 yapan Manchester United ilk dört iddiasını sürdürdü. Ozan Kabak'ın 90 dakika forma giydiği Norwich City ise 10 puanda ve 20 takımlı ligde son sırada kaldı. Milli futbolcumuzun son dakikalardaki etkili bir kafa vuruşunu David De Gea kurtardı.

Ronaldo 1 sezonda 3 hoca için gol attı 

Öte yandan Cristiano Ronaldo, 1926-27 sezonunda James Hanson ve Joe Spence'in ardından (Chapman, Hilditch, Bamlett) 95 yıl sonra bir sezonda üç farklı teknik adamla gol atan ilk futbolcu unvanını elde etti. Portekizli oyuncu, Ole Gunnar Solskjaer, Michael Carrick ve Ralf Rangnick'in teknik direktörlüğünde gol atmayı başardı.

 

Rangnick gol yemeden 2'de 2 yaptı

Yeni teknik direktör Ralf Rangnick de ligde 2'de 2 yaptı. Alman çalıştırıcı ile Manchester United, ilk karşılaşmasında Crystal Palace'ı yine aynı skorla 1-0 yenerken; Rangnick, 1903'te (118 yıl sonra) Ernest Mangnall'dan bu yana ligdeki ilk iki maçında gol yemeden ayrılan ilk isim oldu. İngiliz temsilcisi hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde ise Young Boys ile 1-1 berabere kalmıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler