Murat Sancak, transfer haberine sosyal medyadan yanıt verdi

28.06.2022 - 11:49 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 12:36

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, basında kulübü için yer alan transfer haberine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Detaylar haberimizde...

Murat Sancak, transfer haberine sosyal medyadan yanıt verdi

AJANSSPOR - HABER

Sosyal medyayı çok aktif kullanan bir isim olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübü hakkındaki bir transfer haberine yine sosyal medyadan kendine has tarzıyla yanıt verdi. 

A. Demirspor, İrfan Can için teklif yaptı iddiası

İHA tarafından Adana Demirspor'un Göztepe'nin 24 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat için İzmir ekibine transfer teklifinde bulunduğu haberi geçildi. Adana ekibinin İrfan için Göztepe’ye 1.2 milyon Euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, İrfan Can’a da 3 yıllık sözleşme sunduğu bilgisi haberde yer aldı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor, Eyüpspor'a 5 oyuncu verecek!
Habere Git

Murat Sancak'tan transfer haberine cevap

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İrfan Can Eğribayat için transfer teklifi yaptıklarını iddia eden habere sosyal medyadan cevap verdi. Sancak bu haberin yer aldığı tweetin altına cevap yazarak, "Valla görüşme bile olmadı. Bizim üzerimizden bir yerlere pazarlanıyor gibi duruyor. İrfan'ı beğenirim ve severim ama gündemimize bile gelmedi" ifadelerini kullandı.

Göztepe kadro dışı bırakmıştı

Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında 2-0 biten Alanyaspor mücadelesinde bitiş düdüğünün ardından Göztepe taraftarı ile tartışmaya giren İrfan Can Eğribayat, takımda kadro dışı bırakılmış ve kulüple bağlarını koparmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler