Murat Sancak'tan hakeme büyük suçlama: Fetöcü...

14.02.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 11:14

Beşiktaş maçının ardından konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Fetöcü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı." ifadelerini kullandı

Murat Sancak'tan hakeme büyük suçlama: Fetöcü...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak  Samet Akaydın'ın 90+5'teki golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesinin ardından hakem Ali Şansalan'a sert tepki gösterdi.  

Bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin

Murat Sancak: Buradan TFF Başkanı'na, MHK Başkanı'na sözüm olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti. Oyun oynatmadı. Futbolcuları saha içerisinde tehdit etti. Adam tehtid ediyor ya! 1. golde hadi bizim futbolcu ayağına bastı, VAR'a gittin. Bizim 2. golde niye VAR'a gitmiyorsun. VAR'daki hakem de öyle. Alper Saka mıymış neymiş. Attığımız son gole baktığınız zaman, Balotelli önünü kesmiyor. Ofsayt pozisyonu yok. Bunlar hazırlıklı gelmişler. Sayın Nihat Özdemir başkanım. Hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle.  Bunlar hep FETÖ'cülerin eseridir. Her kurumda, emniyette, askeriyede FETÖ'cüler varken, hakemlerin içerisinde mi yok! 

İlgini Çekebilir
Ali Şansalan'a sert tepki: Hakem bize çok kötü konuştu!
Habere Git

Böyle eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez

Onun için TFF Başkanım, MHK Başkanım, sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Hakem bütün taraftarı galeyana getirdi. Yeter ama yeter. Bu kadar hakemlere destek veren adam olarak, seyircilerin beni eleştirdiği bir yerde, hiçbir zaman hakemleri eleştirmedim. Yeni gelen MHK Başkanı'nı bile aradım. "En büyük destek benden olacak" dedim. Ama yeter, böyle eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez. Herhalde birinci maçın intikamını aldılar. Bu hakem, ilk haftaki Fenerbahçe maçımızı da yönetti. 1,5 penaltımız vardı. Tüm kamuoyunun şahit olduğu pozisyonlardı. Maalesef hakem o penaltıları da vermedi. 

Neyi korumaya çalışıyorsunuz?

Bu 4 büyük kulüp fobisi nedir! Neyi korumaya çalışıyorsunuz? Yeter artık. Sayın Nihat Özdemir, Fetöcüleri temizle!  Bana ceza verebilirsiniz. Geçmişte de bana 421 gün ceza verdiniz beni terbiye etmek için ama doğru olanı söylemekten hiçbir zaman kaçınmayacağım. Bunu da bilin. Yeter ama. Yorumcu arkadaşlar, eski hakemler lütfen pozisyonları tek tek iyi değerlendirin. Hepinize saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.


"Ali Şansalan'a hakkımı helal etmiyorum"

Futbol Plus'a da konuşan Sancak, "Ali Şansalan'a hakkımı helal etmiyorum, kendinden çıksın inşallah! Trabzonlu yan hakeme de hakkımı helal etmiyorum. VAR hakemi Sarper Barış Saka, sen de gün yüzü görmeyesin!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler