Muratpaşa Belediyesi'ne ikinci Marina Markova mı geliyor? Transfer bitti

08.04.2024 - 22:48 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 23:13

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, Amerikalı smaçör Julia Sangiacomo'yu transfer etti. İşte detaylar...

Muratpaşa Belediyesi'ne ikinci Marina Markova mı geliyor? Transfer bitti

Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Antalyalı ekibin son olarak NCAA Kolej Ligi'nden Julia Sangiacomo'yu transfer ettiği iddia edidli. 

Muratpaşa'da yeni transfer

Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop yeni sezon için bir transferi bitirdi. Ekip, NCCA Kolej Ligi'nde Santa Clara Üniversitesi ve Northwestern Üniversitesi formaları terleten smaçör Julia Sangiacomo ile iki yıllık sözleşme imzaladı. 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli, Güney Kore'de sezonun oyuncusu seçildi: Müjdeyi verdi
Habere Git

Yeni transfer Marina Markova gibi olur mu?

Son olarak Julia Sangiacomo'nun transferini bitirdiği öne sürülen Muratpaşa Belediyesi, 2023-24 sezonunda yine NCAA Kolej Ligi'nden yaptığı Marina Markova transferi ile dikkat çekmişti. Sultanlar Ligi'ndeki performansı ile dikkat çeken Markova sezon ortasında İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu. Markova da Sangiacomo gibi NCAA Kolej Ligi'nde forma giymiş ve Florida Üniversitesi ile Syrcause Üniversitesi için sahaya çıkmıştı. Markova, Sultanlar Ligi'nde 'Hürrem Sultan' lakabı ile biliniyordu. İkinci oyuncu da smaçör olarak forma giyiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler