Antalyasporlu Musa Nizam'dan otelde rehin kalma ve antrenmana çıkmama iddialarına cevap!

03.08.2018 - 14:24 | Son Güncellenme: 03.08.2018 - 17:24

Antalyaspor oyuncusu Musa Nizam, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Otelde rehin kalma ve futbolcuların alacaklarını sebep göstererek antremana çıkmadığı yönünde basında yer alan haberlere açıklık getiren Musa Nizam'ın sözlerinden satır başları şu şekilde:

''Otelde rehin kalma durumu yok''

Dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum ancak Türkiye’de tüm takımlar böyle. Daha önce oynadığım takımlardan da biliyorum, şu anda zor durumda da değiliz. İdmana çıkmama durumu da yok, o gün hocamız izin vermişti. Otelde rehin kalma durumu da yok. Türkiye'de bazı şeyler yapılmasa bile biraz abartılıyor. Öyle bir şey olduğunu duymadım. Kulüple ilgili 1-2 saat gecikme olmuştur, onu ben bilemem.

''Rekabet performansı olumlu etkiler''

Aynı mevkide 2-3 kişi oynadığı zaman bu takımın ve futbolcunun performansını olumlu etkiler. Transferler tabii ki olacak. Bu da kendimizi geliştirmemize sebep olacaktır. Sol bek,sol açık ya da stoper oynayabiliyorum. Hocamız nerede görev verirse orada oynayacağız. İnşallah takımımıza faydalı oluruz.

''İnsanların ne dediği değil, bizim ne yapacağımız önemli''

İnsanlar yorum yapacaktır. Daha önceki zamanlarda zayıf halka denmesinin örnekleri vardır. Zayıf halka denirken UEFA’ya ya da üst sıralara oynayan takım haline gelmiştik. Bizi iyi çalışıyoruz. İnsanların ne dediği değil, bizim ne yapacağımız önemli. Sezon sonunda nerede olacağımızı herkes görür. Sadece Antalyaspor’un kötü durumda olduğuna yönelik söylemler oluyor. Tüm takımlarda bu sıkıntı var. Mücadele eden takımların başarılı olacağını düşünüyorum. Ligin kalitesi gerçekten çok arttı. Umarım mücadele eden kazanır ve Antalyaspor başarılı olur.

Senin için hazırladığımız haberler