Muslera: "Evim gibi hissettiğim kulüpteyim"

27.02.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 21:42

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Galatasaray sahasında BB Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

Muslera: "Evim gibi hissettiğim kulüpteyim"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Galatasaray sahasında BB Erzurumspor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılı takım Mostafa Mohamed'in attığı gollerle kazanarak 2-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonrası Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera değerlendirmede bulundu.

Muslera "Çok çok mutluyum. 10 senedir burada, evim gibi hissettiğim kulüpteyim. Birçok başarı kazandım, birçok maçlar oynadım, birçok şampiyonluklar ve kupalar kazandım. Umarım da şampiyonluklar ve kupalar kazanmaya da devam ederim. İnanılmaz büyük bir duygu, inanılmaz bana onur veren bir duygu. Diğer taraftan biliyorsunuz Fatih hocanın benim için her zaman yeri bambaşkadır, yeri çok ayrıdır. 2011 yılında beni bu kulübe güvenip getiren insan Fatih Terim'dir, Fatih hocamdır. 300 maç oynadım ve bugün bu güzel ödülü Fatih hocamın elinden aldım. O yüzden bu ödül benim için tabii ki de çok daha değerli oldu. Aileme de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu 300 maçta, 10 senedir bana destek vererek buralara gelmemi sağladı. Galatasaray gibi büyük bir camiada böyle bir başarıya ulaştığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı

Süper Lig'de üst üste kazanılan 8 maç hakkında ise başarlı eldiven şu açıklamalarda bulundu:

"Tabii ki 8 maç üst üste kazanıyorsunuz. Çok zor maçlar geçirdik. Onlara rağmen önemli zaferlerle ayrıldık. Diğer taraftan aldığımız galibiyetler bütün haftanın çalışmasının bir ürünü. Hafta içinde bizi çok iyi hazırlayan hocamız. Hem defansif hem de ofansif... O kadar iyi hazırlanıyoruz ki hafta sonu zaten maça geldiğimizde bunu sahaya yansıtma şansımız oluyor. Buraya kadar iyi getirdik. 8'de 8 yaptık. Umarım bu şekilde devam ederek mutlu sona ulaşırız."

"Bu karşılıklı konuşulup halledilebilecek bir şey"

Urguaylı kaleci Galatasaray'da emekli olması hakkında ise "Galatasaray benim için çok çok önemli bir isim, çok çok önemli bir camia, benim evim. Bu zamana kadar çok iyi işler başardık beraber. Bundan sonrada başarmaya devam edeceğiz bence. Tabii ki çok büyük onur ve gurur olur Galatasaray'da futbolu bırakmam. Çünkü profesyonel kariyerime baktığınızda hemen hemen bütün kariyerimi zaten Galatasaray'da geçirmişim. Bu karşılıklı konuşulup halledilebilecek bir şey." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler