Okan Buruk'tan Fernando Muslera kararı! Bayern Münih maçında...

07.11.2023 - 20:15 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 20:25

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalar yaptı... İşte detaylar.

Okan Buruk'tan Fernando Muslera kararı! Bayern Münih maçında...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında yarın Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Gruplardan çıkmak istiyoruz"

Almanya'da olmaktan dolayı heyecanlı olduklarını söyleyen Buruk, "Burada olmaktan dolayı hem heyecanlıyız hem de bir Türk takımı olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Galatasaray'ın bu turnuvada olması çok değerli. Gruplardan çıkmak istiyoruz. Türk takımları sadece 5 kez Devler Ligi'nde gruplardan çıktı, bunun 3'ü Galatasaray'a ait. Bunu devam ettirmek istiyoruz.

"Burada yine Türk taraftarlar da burada olacaktır"

Hücumdaki oyuncuları çok hızlı. Çok çabuk kalemize gelebiliyorlar. Oyuncularıma güveniyorum. Burada yine Türk taraftarlar da burada olacaktır. Onların da desteğiyle ilk maçta olduğu gibi iyi bir futbol oynayıp skoru bulmak istiyoruz. Beklentimiz her maçtan galip ayrılmak. 

İlgini Çekebilir
Arda Güler ilk maçına hazır! Kadroya alındı...
Habere Git

"Planımız hazır"

Çoğu deplasman maçlarını kazanarak döndük. Planımız hazır. Kendi seyircimizin önünde biraz daha farklı bir oyun vardı. Rakibimizi analiz ettik. Doğru bir şekilde oynayacağız. Planlarımız, hem pozisyona girmek hem de girdiğimiz pozisyonları gole çevirmek. Kopenhag maçında da çok pozisyona girdik ama skora ulaşmadık. 

"Bayern Münih'in gücünü biliyoruz"

İç saha dış saha farkı olsa da Galatasaray sahada kazanmak için elinden geleni yapacak. Bayern Münih'in gücünü biliyoruz. Bu anlamda savunma gücümüz de ön planda olacak" dedi.

"Yarın Muslera ile görüşüp son kararı vereceğiz"

Fernando Muslera ile ilgili kararı yarın vereceklerini söyleyen Buruk, "Muslera antrenmanda bizimle birlikteydi. Olumsuz bir şey olmadı. Yarın bakıp son kararı vereceğiz. Doktorumuz oynadığı takdirde herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. Yarın onunla da görüşüp son kararı vereceğiz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas sakatlandı!
Habere Git

"Bu kadar çok pozisyona girince bitirmek gerekiyor"

Açıklamalarına devam eden Buruk, "Tabii ki maçı oturup seyrettik. Maç gecesi seyrettik. Ertesi gün seyrettik. Burada net olan bir şey var rakamlar üzerinden bakınca ilk 45 dakika ile ikinci 45 dakika arasındaki fark. Bu sene birçok maçta bunu yaşadık. Bunu oyuncularıma da anlattım. Bunu daha uzun süreye yaymamız gerekiyor. Bu kadar çok pozisyona girince bitirmek gerekiyor. 

"Oyuncu değişikliği konusunda eleştiri aldım"

İlk maç goller atabileceğimiz bir maçtı. İkinci yarı golle başlayabilsek maçın bitirişi farklı olurdu. Oyuncu değişikliği konusunda eleştiri aldım, bu çok normal. 3 oyuncu değişiklik için yanıma gelmişti. 2. golü oyuncu değişikliği yaparken yedik. Buradaki en büyük rahatsızlığım 1-2 olduktan sonra cevap veremedik. Mental olarak çok çabuk düştük. Bunu oyuncularıma da söyledim.

"Buraya gelen taraftarlarımıza da hakkını vermeye çalışacağız"

Taraftar üstünlüğünü alamayacağız ama gurbetçi vatandaşlarımız bizimle olacak. Onların desteği ile sahada en iyi oyunumuzu oynayacağız. Manchester maçında da taraftarlar stadyumun ayrı yerinde ortaya çıktılar. Buraya gelen taraftarlarımıza da hakkını vermeye çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Yeni favori G.Saray....
Habere Git

Bayern Münih - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Bayern Münih ile Galatasaray arasındaki mücadele yarın saat 23.00'te başlayacak. Bu dev maçı EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler