Galatasaray'da Fernando Muslera ve Ryan Babel Açıklama Yaptı

20.05.2022 - 22:24 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 22:30

Süper Lig'de Antalyaspor ile Galatasaray karşılaştı. 1-1'lik beraberliğin ardından Galatasaraylı Fernando Muslera ve 100. maçına çıkan Ryan Babel açıklama yaptı.

Galatasaray'da Fernando Muslera ve Ryan Babel Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sezonun son mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından kaptan Fernando Muslera ve Sarı-Kırmızılı forma ile 100. maçına çıkan Ryan Babel açıklamalarda bulundu.

Babel: "100 maça çıkmak çok büyük bir şeref"

100. maçını oynayan Babel, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray'da 100 maça çıkmak çok büyük bir şeref. Gurur duyuyorum. Bu kadar büyük takımın parçası olduğum için gururluyum. Herkese nasip olmaz 100 maç. Ben bunu başaran bir grubun içindeyim artık."

"Enteresan bir sezon oldu"

"Enteresan bir sezon oldu. İnsanların şampiyonluk beklentisi yüksek oluyor ama bazen zor sezonlar geçiriyorsunuz. Zor zamanlar geçirince de bir şeyler öğreneceksiniz. Buradaki oyuncular da gelecek sezon için bir şeyler öğrenmiş olacak."

Muslera: "Çok kötü bir sezon geçirdik"

Cimbom'un kaptanı Fernando Muslera ise şöyle konuştu: "Çok kötü bir sezon geçirdik. İnişli, çıkışlıydı. Mutlu değiliz. Bizim elimizde olmayan bazı durumlar da oldu. Kulübün içinde bulunduğu durumu da erken zamanda çözeriz umarım. Kendimizi düzeltmemiz, özeleştiri yapmamız lazım. Umarım seneye daha iyi şekilde taraftarın önüne çıkacağız."

3 oyuncuya teşekkür etti

"Taraftarlara minnettarım. İyi de kötü de yensek de yenilsek de yanımızdalardı. Desteklediler bizi. Kötü sonuçlarda şikayet etmek hakları. Gelecek sezon onları yanımızda istiyoruz.  Aramızda bugün olmayan oyuncular vardı. Feghouli ve Arda gibi. Babel de dahil kontratları bitti. Devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler