Mustafa Cengiz: "Galatasaray Türkiye'dir"

08.05.2019 - 17:03 | Son Güncellenme: 08.05.2019 - 20:03

Mustafa Cengiz: "Galatasaray Türkiye'dir"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Benim gitmemi istiyorlar, saygı duyuyorum. Beni beğenmek zorunda değiller. Ama isteyen istiyorlar; Mustafa Cengiz'siz bir seçim. Bunu yapmayın. Ben çok da istemiyorum, onu da söyleyeyim. Ben dedim ki şu tabloya bakın. Bu tabloyla ibra etmezseniz mali açıdan da anlayan anlar. Anında, sülale boyu, sevgili Faruk başkanımın bana karşı olan tarafı, tehdit etti dediler. 

Bütün radyo, TV ne varsa katıldı. Ben küfretmedim, içimden de küfretmedim. Beni biliyorsunuz, çok dilimde durmuyor, söylerim. Düşünmedim de. İlla ben ettim diye düşünüyorsa, özür dilerim. Galatasaray başkanlık makamı kazanım elde etme makamı değildir. Ben hizmet ettiğime inanıyorsam ben buna devam ederim. Ben, Galatasaray başkanıysam Fatih Altaylı ve Faruk Süren'i kınarım. Ben yanlış yaptıysam özür diliyorum.

Ali Koç'un bir açıklaması oldu. Açıklamamı yaparken elektrik kesildi ve 'hayvanla hayvan olmam' diye bir söz kaldı. Onlar da üzerine alındı. Beni aradılar, bir mektup yolladım, o mektubu da gereğinde karşı taraf açıklar. Tertemiz, hilesiz, takımla şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Galatasaray, Türkiye'dir. Bunu özellikle dikkate alın.

Senin için hazırladığımız haberler