Mustafa Cengiz, her gün borç ödüyor! İşte şu ana kadar ödenen ücret...

15.04.2018 - 09:43 | Son Güncellenme: 15.04.2018 - 09:43

20 Ocak 2018’de başkan seçildi Mustafa Cengiz… o günden bu yana 2 ay 15 gün yani 76 gün geçti.

Bu süreçte 320 milyon TL borç ödeyen Cengiz göreve geldiği günden bu yana her gün 4 milyon 210 bin TL borç ödemek zorunda kaldı. Bununla da bitmeyecek. Başkan 26 Mayıs’ta yapılacak seçime kadar da 250 milyon TL daha ödeme yapacak. Yani başkan 26 Mayıs’ta yapılacak seçime kadar günde 5 milyon 681 bin TL daha ödeyecek.

MUSTAFA CENGİZ’İN KULAKLARI SİYASETE KAPALI

26 Mayıs’ta yapılacak seçimde Mustafa Cengiz aday… Ali Fatinoğlu aday. Pazartesi günü de Dursun Özbek’in adaylığını açıklaması bekleniyor. Cemal Özgörkey ve Faruk Süren’e de baskı adaylık baskısı var. Aday olanlar, olmayanlar kendi çaplarında siyaset yapıyor. Kulis çalışamalarında bulunuyor.

Bunlara pabuç bırakmayan bir isim var. Başkan Mustafa Cengiz… bir önceki seçimde “tepki oylarıyla” seçilse de yaptıklarıyla taraftarın gücünü arkasına alan Başkan, tüm aksi dezenfermasyona rağmen dimdik ayakta duruyor.

“Listene şunu yaz, seni destekleyelim. Bununla görüşme, seni destekleyelim. Bize bu imkanları sağla, seni destekleyelim” tarzında kendisine sunulan önerileri ise Cengiz adeta duymazdan geliyor. Hiçbir grup, hiçbir oluşuma yakın durmayan Cengiz, seçim için hiç çalışma yapıyor. Sadece işini yapıyor. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler