Mustafa Cengiz: ''Orta saha ile ilgili çalışmamız var''

04.09.2020 - 21:46 | Son Güncellenme: 04.09.2020 - 21:48

Galatasaray son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması geldi. Peki Cengiz, transfer süreci hakkında ne dedi? Hangi bölgelere transfer yapılacak? İşte detaylar...

Mustafa Cengiz: ''Orta saha ile ilgili çalışmamız var''

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, CBC Sport'a açıklamalarda bulundu. Cengiz, orta saha transferi hakkında konuşurken aynı şekilde de transfer politikaları hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Cengiz'in açıklamaları; 

Galatasaray taraftarını mutlu edeceklerini açıklayan Cengiz, ''İnsanlar mükemmeli bulmak için mücadele vermesi gerekir. Ama mükemmele asla ulaşamazsınız. Fakat biz santrfor yokken ligin en çok golünü attık. Defans yok dendi ligin en az gol yiyeni olduk. Ama bizim orta saha ile ilgili çalışmamız var. İnşallah bitireceğiz ve taraftarı mutlu edeceğiz. Azerbaycan'daki taraftarlarımızı da mutlu edeceğiz inşallah. Sevgili Azerbaycan halkına ve Neftçi taraftarına Galatasaray taraftarlarının sonsuz sevgilerini getiriyorum. Sevgiler, saygılar.'' ifadelerini kullandı.
 

Açıklamalarına devam eden Cengiz, "Gerek Azerbaycan, gerek Türki cumhuriyetlere dönmemiz gerekir. Kazakistan'a, Türkmenistan'a dönmemiz gerekir.

Scout ekiplerimizin incelemesi gerekir. Biz çok mutlu oluruz öyle bir durum olursa çok mutlu oluruz. Bunu bir not olarak aldım. İnşallah bu yönde çalışmalarımız olacak" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler