Mustafa Cengiz'den derbi mesajı

29.04.2018 - 09:36 | Son Güncellenme: 29.04.2018 - 09:36

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Bizler, rekabetin saha çizgilerinin içinde kaldığı, sadece futbolun paydaşlarının konuşulduğu ve kazananın takdir edildiği bir mücadele ortamının oluşması için Türk sporuna hizmet vermekteyiz” dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş derbisi için hazırlanan “MatchDay (Maç günü) kitapçığında, rekabetin saha çizgilerinin içinde kalmasına vurgu yaptı.

Cengiz’in yazısından önemli bölümler şöyle:

Biz Galatasaraylılar; birbirlerine inanan, vazgeçmeyen, vazgeçildiği sanıldığı anda ruhunu ortaya koyup tek yürek olmayı başaran aynı zamanda rakibe saygı duyan büyük bir topluluğun üyeleriyiz. İşte bu nedenle bizler Galatasaraylılar olarak rekabetin saha çizgilerinin içinde kaldığı, sadece futbolun paydaşlarının konuşulduğu ve kazananın takdir edildiği bir mücadele ortamının oluşması için Türk sporuna hizmet vermekteyiz.

29 Nisan 2018 Pazar günü (Bugün) stadımızda oynanacak derbide kazananın Galatasaray olacağına yürekten inanıyorum. Ama en az kazanmak kadar o¨nemli olan Galatasaray değerlerinin, o gün her zaman olduğu gibi stadımızda hissedilmesidir. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler