Mustafa Cengiz'den Falcao ve Nzonzi açıklaması

16.08.2019 - 18:57 | Son Güncellenme: 16.08.2019 - 21:57

Mustafa Cengiz'den Falcao ve Nzonzi açıklaması

Mustafa Cengiz'den Falcao ve Nzonzi açıklaması! Süper Lig ekibi Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Denizlispor maçı öncesi Radamel Falcao, Nzonzi hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bütün takımlara başarılar dilerim"

Tabii ki 2019-20 sezonunun ilk açılış maçı. Özellikle bu maçın ve oynanacak diğer tüm maçların Türk ulusuna, Türk spor dünyasına hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Tüm maçların centilmence, rakiplere saygı içinde geçmesini dilerim.  18 takımın yarıştığı ligde inşallah 18 takımda şampiyonluğa oynar. Öyle bir ligi çok samimi söylüyorum yürekten diliyorum. Tabii ki kendi takımım olan Galatasaray'ın da en tepede hak ettiği şekilde olmasını dilerim. Bütün takımlara, camilara esenlikler dilerim, başarılar dilerim.

"Kavgasız, gürültüsüz huzur içinde..."

Ligimizin kavgasız, gürültüsüz, huzur içinde ulusumuzun sıkıntı olduğu coğrafik olarak bu günlerde kişisel olarak her ne şeilde olursun sıkıntılakrını atabileceği bir hafta sonları dilerim her zaman. Tabii ki yenilgiler de 3-4 gün soruyor. Ben bütün camialar için mutluluklar diliyorum.Ve dürüst, adil hak edenin kazandığı bir yarış diliyorum.

Nzonzi'nin transferi hakkında...

Şimdi Galatasaray hedeflerine varmak için diğer takımlar için kendi kendini düzenli olarak yenilemek durumunda. Buna doğada kabukta değiştirmek denir. Biz bu kabuk değiştirmeyle 2 yılda şampiyon olduk, yürümek dinamik bir şekilde sevgili hocamızın da istekleri doğrultusunda bizim de mali olarak yapabilme kapasitemiz dahilinde realize yapmaya çalışıyoruz.

"10 transfer yaptık şu ana kadar."

Nzonzi olsun, Babel olsun, Emre Mor olsun ve diğer kardeşlerim olsun.. 10 transfer yaptık şu ana kadar. Dünya çapında yıldızlar. Sadece Türkiye değil uluslararası çapında yıldızlar hepsi. Biz bunların Türk futboluna katkıda bulunmasını istiyoruz. Biz marka değerinden söz edilen bir ligde bu isimlerin sadece Galatasaray'a değil Türk futboluna marka katmasını istiyoruz. Yayıncı kuruluşun Türk futboluna biçtiği değerin yükselmesine katkıda bulunmasını diliyoruz ki bu isimler marka değerine ve gelir düzeyine, yayıncı kuruluş açısından da Türkiye'nin yırt dışındak imajına da hem Galatasaray'ın başarısı hem diğer Avrupa'da mücadele eden takımlarımızın başarılarıyla katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bu nedenle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Falcao önümüzdeki hafta geliyor mu?

"Şimdi çalışmalar devam ediyor. Bu kadar diyebilirim. Her şeyin hayırlısı. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Olursa hayırlı olur."

Önümüzdeki hafta biter mi?

"Bilemem, çalışıyoruz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler