Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Falcao açıklaması!

09.11.2019 - 19:51 | Son Güncellenme: 09.11.2019 - 16:59

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Falcao açıklaması!

Galatasaray'da son dönemlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Radamel Falcao'nun durumuyla ilgili bir açıklama da Başkan Mustafa Cengiz'den geldi. Mustafa Cengiz, Falcao ile ilgili ne düşünüyor? Teknik direktör Fatih Terim ile aralarında bir problem var mı? Cengiz, işte bu sorulara yanıt verdi. 

Mustafa Cengiz: "Falcao buraya para için gelmedi"

Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi Mustafa Cengiz, Gaziantep maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Radamel Falcao için, "Büyük bir karakter, buraya para için gelmedi" dedi.

Mustafa Cengiz: "Falcao 2 yıllık sözleşmeyi reddetti"

Cengiz, "Falcao, geldiğinde ölümüne defansa gidip top çıkarmaya da çalıştı. Çok çalıştı. Buraya para için gelmedi, çok yakın izledik. 8 buçuk milyon euro garanti, 9.5 milyonluk bonuslarla birlikte gelen 2 yıllık yeni sözleşmeyi reddeti Monaco'da. Öyle geldi" açıklamasını yaptı.

Falcao'yu hangi takımlar transfer etmek istemiş?

Falcao'yu isteyen takımların olduğunu hatırlatan Galatasaray Başkan, "Real Madrid Başkanı Florentino Perez hafta içinde bizi tebrik etti çünkü onlar da Falcao'yu transfer etmek istemişler. Aynı şekilde Atletico Madrid de Falcao'yu istedi ama Falcao, Galatasaray'a geldi."

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim açıklaması

Öte yandan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile aralarında problem olup olmadığına açıklık getirdi.

Mustafa Cengiz: "Sorun var gibi gösterilmesine sadece gülüyoruz"

Cengiz, "Galatasaray dinamik bir yapı, şartlar değişebilir, her gün yenilenme olabilir. Teknik ekiple aramızda sorun var gibi gösterilebilir, Galatasaray'ı parçalamak isteyen rakipler olabilir, buna sadece gülüyoruz. Hocamızla her hafta beraberiz. Bunu sorun olarak görmüyoruz." açıklamasını yaptı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler