Mustafa Cengiz'den Galatasaray camiasına Avrupa müjdesi! Açıkladı...

11.05.2018 - 16:06 | Son Güncellenme: 11.05.2018 - 16:06

Mustafa Cengiz'den Galatasaray camiasına Avrupa müjdesi! Açıkladı...

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'ye konuk oldu. Galatasaray Avrupa kupalarına katılabilecek mi, sorusuna cevap veren Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Galatasaray TV’ye başkan olduğum günden beri buraya ilk defa iniyorum. Bir seçim sözü vermiştim. GS TV’ye yayın politikasına bir baskı yapmamak için inmedim. Yeni bir stüdyoyu realize ediyoruz. GS Tv için vaatleri sizler açıklayacaksınız. Herkes seçim çalışıyor, ben seçim çalışmıyorum. Galatasaray’a çalışıyorum, sorunlarıyla uğraşıyoruz. UEFA’dan bir haber aldım. Avrupa kupalarına katılmak için herhangi bir engelleme yok. Önümüzdeki yıl ve yıllar için Avrupa kupalarına katılacağız. Herhangi bir engelleme yok. Buradan müjdeliyorum.

Önümüzdeki günlerde Cenevre’ye gideceğiz. Bir taahhüt sözleşmesi yapacağız. UEFA’nın bizden talepleri olacak. O talepleri yerine getirme şartıyla katılacağız. Yönetim olarak buna uyduk. Genel Kurul’un bilgisine de sunduk. Galatasaray’ın mali açıdan da kurtuluşa varması için devam edeceğiz. UEFA’nın ve TFF’nin de destekleriyle bu olacak.

Kesinlikle futbolcularımız son haftalarda rehavete düşmesin. Takımın konsantrasyonu bozulmasın. Şampiyonluk daim olsun. Burası büyük bir camia. İnşallah binlerce yıllık geçmişi olacak. Bizler kalıcı zaferler, hak edilmiş, doğru şampiyonluklar vermeliyiz. Son düdük çalana kadar rehavete kapılmayalım. Değerli bir büyüğümüzün şampiyonluk konusunda yaşadıklarını gördük. Futbolcularımız terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Futbolcularımıza ölümüne destek vermelerini rica ediyorum. İnan edin, inşallah şampiyon olacağız. Hak edenin ve kazananın Galatasaray olmasını diliyoruz ve istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Taraftarlarımız huzur ve güvenle maça gelsin. Galatasaray bir dünya markası. Onu engellemedi.  TFF’ye de çok teşekkür ediyorum. Camiaya da kutlu olsun. Allah utandırmasın.

Senin için hazırladığımız haberler