Mustafa Cengiz'den Marcao ve Belhanda açıklaması

26.09.2020 - 20:40 | Son Güncellenme: 26.09.2020 - 20:40

Galatasaray'da Belhanda ve Marcao satılacak mı? Cimbom, stadyum sponsoru olan Türk Telekom ile devam etmek istiyor mu? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Tivibuspor'a konuştu.

Mustafa Cengiz'den Marcao ve Belhanda açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı takımın ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e mağlup oldukları maçın ardından Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu.

"Ligin seyircili oynanmasını istiyoruz"

Süper Lig'de maçların seyircili oynanmasını istediklerini vurgulayan Cengiz, "Seyircili oynanmasını istiyoruz. Makul bir seviyede. Bayern Münih - Sevilla maçı yüzde 30 seyircili oynandı. Türkiye spor endeksli bir ülke" dedi.

"Kıran kırana bir maç olmasını dilerim"

Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbiyi değerlendiren Mustafa Cengiz, "Pandemi süreci evde ve dar bir çerçevede tuttu. Çok değerli bir derbi. Dünyada ilk 5'e giren bir derbi. İnsanların bununla çok fazla üzülmemesini dilerim. İnşallah pazar günü dış faktörlerin yani hakemlerin olmadığı bir maç olur. Kıran kırana bir maç olmasını dilerim. Rakibimiz ne kadar güçlü ve düzgünse biz de o kadar güçlü ve düzgünüz" ifadelerini kullandı.

"Belhanda ve Marcao satılacak mı?"

Mustafa Cengiz son olarak Belhanda ve Marcao'nun olası satışı ile ilgili gelen soruya ise, "Her kızın 40 isteyeni olur, 1 tanesi olur. Ben bu bağlamda buralara girmek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Cengiz son olarak, stadyum sponsoru olan Türk Telekom ile en az 5 yıllık daha bir sözleşme yapmak istediklerini vurguladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler