Mustafa Cengiz'den şampiyonluk açıklaması: 'Başından beri dediğimiz gibi...'

19.05.2018 - 21:14 | Son Güncellenme: 19.05.2018 - 21:14

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kazanılan 21. şampiyonluk sonrası basın mensuplarına açıklamalarda buundu. 

"Hak ettiğimiz bir şampiyonluğu yaşadık"

"Bu şampiyonluğa bütün Galatasaraylılarla beraber kutlamayı, ona bu güzel İzmir akşamında hediye ediyoruz. 34 haftanın sonunda bu mutlu sona ulaştık. Başından beri dediğimiz gibi, hak ettiğimiz bir şampiyonluğu yaşadık. Bizimle mücadele eden 18 lig takımını da kutluyorum. Ayrıca son haftaya kadar zirveyi bırakmayan diğer takımlara da teşekkür ediyorum.

Soyunma odasına girmedim oyuncularımı sadece kapıda karşıladım. İlk defa gittim, ne uçakla beraber gittim, ne otele gittim. Biz mutfakta elimizden geleni yaptık. Bütün cezayı ve cefayı taraftarlarımız çekti, futbolcularımız çekti. Ve siz medya mensupları da. Şampiyonluğun hayırlı olmasını diliyorum.

Seçim mesajı!

Ben bir Galatasaray taraftarıyım, ateşli bir taraftarım. Galatasaray'a görevi kutsaldır. Bana tebliğ edildi ben de buna layık olmaya çalıştım. Bunu diliyorum, başka hiçbir şey demiyorum. Bize oy verenlere vermeyenlere ki hepsi Galatasaraylıdır, buradan sevgi, saygı ve selam iletiyorum. Göztepe yüreği ile oynadı, Göztepe adına şanına yakışır bir şekilde oynadı. Bütün İzmir halkını yürekten kutluyorum.

Mustafa Cengiz'den UEFA açıklaması!

Şampiyonluklara devamlı oynayan bir camiayız. Bu kez yine ipi biz göğüsledik. Rakiplerimizi de kutluyoruz. UEFA'da 4 yıllık bir taahhüt yapacağız ve 4 yıl içinde de şampiyon olacağız. Herhangi bir engelleme ve men suçu yok. UEFA, Türk futbolunu ve Galatasaray'ı destekliyor. Bizim karşımıza hiçbir engel çıkarmayacak, bunu da belirteyim.

Senin için hazırladığımız haberler