Mustafa Cengiz'den TFF'ye çağrı: "Bunun düzeltilmesini istiyoruz..."

03.06.2021 - 12:19 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 15:14

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, görev devir teslimine günler kala kulübe bir sponsor daha kazandırdı. İşte detaylar...

Mustafa Cengiz'den TFF'ye çağrı: "Bunun düzeltilmesini istiyoruz..."

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'da 12 Haziran'da düzenlenmesi planlanan olağan seçimli genel kurul öncesi mevcut yönetim, takıma bir gelir kapısı daha yarattı. Fıba Emeklilik ve Hayat şirketiyle düzenlenecek anlaşmaya, başkan Mustafa Cengiz'in TFF ile Kulüpler Birliği toplantısından ötürü geç katılacağı duyuruldu.

 

Sarı kırmızılı ekibin resmi internet adresinden yapılan paylaşımda; "Başkanımız Mustafa Cengiz, ani gelişen, katılmak zorunda olduğu TFF ve Kulüpler Birliği toplantısı sebebiyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda bugün saat 14.30'da gerçekleştirilecek Fiba Emeklilik ve Hayat basın lansmanına gecikmeli katılım gösterecektir." ifadelerine yer verildi.

Cengiz, "Büyük bir fırsat..."

Başkan Mustafa Cengiz'in basın toplantısına katılım sağlamasıyla beraber etkinlik resmen başlamış oldu. İş birliğine dair açıklamalarda bulunan Cengiz: 

"Medyadan özür dilerim. Bu toplantıya katılmama durumum çıktı. Herkesten özür dilerim. Lansman çok önemli. Yeni imkanlar açısından önemli. Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Ekonomiye katkı için büyük bir fırsat. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu tip katılımlar lütfen artsın. İnşallah başarılı olur. Sadece Galatasaray değil, inşallah diğer kulüpler de yapar. Her zaman Galatasaray önde olsun isteriz. Ben sıkı bir taraftarım." ifadelerini kullandı. 

 

"Kulüpler açığa düşüyor..."

Takımların harcama limitine ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Cengiz, "Burada çok önemli görüşmeler var.  Bu yıl yine en çok harcama limiti bizde, 370 milyon ama bu brüt. Bütün kulüpler açığa düşüyor. Bunun düzeltilmesini istiyoruz TFF’den. Bir de dün geceki yabancı sınırlaması kararının ertelenmesini istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler